Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Najnovšie správy
Fungujete „pocitovo“? Je aj jednoduchšia cesta
Manažment
Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!
Gastro
Generálny riaditeľ hotela Rudolf Križan privítal Ursulu von der Leyen
Grand Hotel River Park hostil Globsec
Aktuality Hotely
Raňajky ako zážitok
Gastro Koncepty
Neupratujte ako doma
Housekeeping
Aa
  • Aktuality
  • Téma
    • Ekonomika
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
    TémaZobraziť viac
    Fungujete „pocitovo“? Je aj jednoduchšia cesta
    5. júna 2023
    Neupratujte ako doma
    29. mája 2023
    Najlepšie saunové rituály majú v Bešeňovej
    23. mája 2023
    Už nikdy viac „v našom hotely…“
    22. mája 2023
    Čím aktuálne žijú hotelieri?
    17. mája 2023
  • Rozhovory
    RozhovoryZobraziť viac
    Erika Matwij
    Naozaj sa najhoršie podniká s rodinou?
    25. mája 2023
    Marek Harbuľák pomenúva výzvy hotelierstva
    6. apríla 2023
    Lukáš Špilák: Túžil robiť raňajkového čašníka, dnes riadi luxusný hotel
    29. marca 2023
    Jaroslav Kubaľa: Rád nechám ľudí „zahviezdiť“
    13. januára 2023
    Juraj Marko: Nachádzame cesty, ako napredovať
    7. decembra 2022
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Generálny riaditeľ hotela Rudolf Križan privítal Ursulu von der Leyen
    Grand Hotel River Park hostil Globsec
    2. júna 2023
    Recenzie naše každodenné
    26. mája 2023
    Aj pohostinnosť má svoje hranice
    19. mája 2023
    Zákulisie hotelov
    Život je zmena
    12. mája 2023
    Mestské hotely BHP s novým vedením
    11. mája 2023
  • Gastro
    GastroZobraziť viac
    Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!
    3. júna 2023
    Raňajky ako zážitok
    1. júna 2023
    Petícia za spravodlivú DPH
    24. mája 2023
    Mirror Bar
    Mirror Hospitality Expo 2023
    18. mája 2023
    Viete správne prestierať?
    17. mája 2023
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Libanon je nádherná, ale akoby prekliata krajina
    20. mája 2023
    Jordánsko, Wadi Rum
    23
    Blízka exotika s letenkou za stovku. Ale pozor, je návyková!
    22. apríla 2023
    Lifestylové hotely
    16. apríla 2023
    Hotelovým svetom
    14. apríla 2023
    Slovák si na dovolenke dopraje
    23. marca 2023
  • O nás
Čítanie: Gastronomy Slovakia sa zúčastnilo 400 hostí
Zdieľať
Aa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Aktuality
  • Téma
  • Hotely
  • Rozhovory
  • Zo sveta
  • Gastro
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Gastronomy Slovakia
Hotelier > Aktuality > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Gastronomy Slovakia sa zúčastnilo 400 hostí
AktualityEventy, súťaže, oceneniaGastro

Gastronomy Slovakia sa zúčastnilo 400 hostí

red.
red. Uverejnené: 4. mája 2023
3 min. čítania
Živé varenie na pódiu prinieslo mnohé inšpirácie.
Zdieľať

Koncom apríla sa v Refinery Gallery v Bratislave uskutočnil 8. ročník Gastronomy Slovakia, sympózia o modernej gastronómii a svetových trendoch, ktorého sa zúčastnilo 400 odborných hostí. Organizátorom bol bedeker Gurmán na Slovensku.

Obsah
Live cooking showsWorkshopy a masterclassyGASTRONOMY SLOVAKIA 2023 v číslach:

Lukratívny gastronomický event avantgardnej kuchyne navštívili odborníci v gastrobiznise. Majitelia, F&B manažéri a šéfkuchári si vychutnali živé vystúpenia a workshopy najlepších šéfkuchárov Európy. Viruózi svojho remesla sa na Gastronomy Slovakia podelili o svetové trendy v modernej gastronómii.

Live cooking shows

Interaktívne live cooking shows Gastronomy Slovakia na pódiu prebiehali s michelinskými esami. Kto divákov tento rok inšpiroval?

Oriol CASTRO, 2 michelinské hviezdy a majiteľ 3. najlepšej  reštaurácie na svete 2022  DISFRUTAR v Barcelone.

- Inzercia -
Ad image

Gaetano TROVATO, 2 michelinské hviezdy a majiteľ reštaurácie ARNOLFO, Toskánsko

István PESTI, 2 michelinské hviezdy, Plátan restaurant, Maďarsko

Paul Ivič, 1 michelinská hviezda, prvá vegetariánska reštaurácia v Rakúsku ocenená michelinskou hviezdou  

- Inzercia-
Ad image

Jozef Breza, Kuchár roka 2022 na Slovensku. Spoločne s majiteľkou a somelierkou Gašperovho mlyna Slávkou Raškovič priblížili, ako dosiahli vrchol aj na báze čisto slovenských jedál a produktov. Okrem 3 Zlatých hviezdičiek bol ich podnik ocenený aj za ekologický prístup novinkou Gurmán Awards Zelenou vidličkou.

Uwe Machreich z reštaurácie TRIAD s jeho dlhoročným sous chefom Slovákom Romanom Chňapekom.

Uwe Machreich s Romanom Chňapekom

Workshopy a masterclassy

Somelieri a čašníci mali možnosť pozrieť a vychutnať na Gastronomy Slovakia zaujímavé masterclassy, napríklad so someliérom Tomášom Šajgalom o párovaní jedla a vína. Ďalšou inšpiráciou bol Miro Balla, riaditeľ a someliér Selaví. Hovoril o tom, ako môžu slovenské vína najlepšie podporiť chute špecialít z regiónov celého Slovenska. Účastníkov prekvapila Diana Barnová, manažérka a someliérka reštaurácie Irin párovaním autorských nealko drinkov s jedlami. Diana je samoukom, ktorý môže byť svojím entuziazmom príkladom aj profesionálnym someliérom. 

Masterclass Diany Barnovej o párovaní jedál a nealko drinkov.

Majiteľov a F&B manažérov zaujal na Gastronomy Slovakia masterclass o káve a najčastejších chybách pri jej výbere s Marekom Fajčíkom (Ebenica coffee). Kuchárov inšpiroval workshop Jána Dudu, šéfkuchára Bidfood Slovakia s.r.o. netradičným použitím suvidovaného mäsa na grilovanie. Grilovalo sa na otvorenom ohni na trendových griloch OFYR. O catering hostí sa postarali spoločnosť Bidfood, hlavný partner Gastronomy Slovakia a gastro partneri Upfield a Imeso.

Ebenica workshop s názvom Nie je káva ako káva – len príbeh nestačí.

GASTRONOMY SLOVAKIA 2023 v číslach:

8 michelinských hviezd (5 šéfkuchári)

3 Zlaté vidličky, Kuchár roka 2022 na Slovensku

25 špeciálnych vystavovateľov

5 Masterclassov a workshopov

400 odborných hostí

Mohlo by sa vám páčiť

Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!

Grand Hotel River Park hostil Globsec

Raňajky ako zážitok

Liptov pestrý ako vlkolínske domy

Petícia za spravodlivú DPH

OZNAČENÉ: Gastro, Gastronomy Slovakia, Michelinoví šéfkuchári
red. 4. mája 2023
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Erasmus a duálne vzdelávanie formujú ďalšiu generáciu hotelierov
Nasledujúci článok Vinylové podlahy sú hitom
Zanechať komentár

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať
- Inzercia-
Ad image
Obľúbené z nových
Manažment

Fungujete „pocitovo“? Je aj jednoduchšia cesta

Iveta Pupišová Iveta Pupišová 5. júna 2023
Raňajky ako zážitok
Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!
Grand Hotel River Park hostil Globsec
- Inzercia-
Ad image

Mohlo by sa vám páčiť

Gastro

Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!

3. júna 2023
Generálny riaditeľ hotela Rudolf Križan privítal Ursulu von der Leyen
AktualityHotely

Grand Hotel River Park hostil Globsec

2. júna 2023
GastroKoncepty

Raňajky ako zážitok

1. júna 2023
Bešeňová
AktualityRegióny

Liptov pestrý ako vlkolínske domy

26. mája 2023

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov

© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.

Odstránené zo zoznamu na čítanie

Vrátiť
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta

Stratili ste heslo?