Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Marek Harbuľák pomenúva výzvy hotelierstva
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Osobnosti > Rozhovory > Marek Harbuľák pomenúva výzvy hotelierstva
Rozhovory

Marek Harbuľák pomenúva výzvy hotelierstva

Martina Matejová
Martina Matejová
Uverejnené: 6. apríla 2023
1 min. čítania
Zdieľať

Sektor HoReCa naďalej čelí množstvu výziev a problémov, ktoré ovplyvňujú jeho fungovanie. Patria medzi ne najmä vysoké ceny energií, slabá digitalizácia a trh práce.

Podľa Mareka Harbuľáka, prezidenta Asociácie hotelov a reštaurácií Slovenska aktuálne najdiskutovanejšou výzvou sektora sú vysoké ceny energií. Trápia podnikateľov v odvetví už vyše roka, napriek snahe o podporu zo strany štátu. Ďalšou problematickou oblasťou je digitalizácia. Doteraz sa nepodarilo zefektívniť komunikáciu s viacerými štátnymi inštitúciami, skrátiť čas a znížiť náklady s tým spojené. V neposlednom rade sa sektor musí akútne zaoberať aj stavom pracovného trhu a nedostatkom kvalifikovaných ľudí. Dobrým riešením sa črtá byť duálne vzdelávanie. Ako ho hodnotia hotelieri?

- Inzercia-
Ad image

Mohlo by sa vám páčiť

Nové vedenie Bratislava Tourist Board: Učme sa od konkurencie, ale poďme vlastnou cestou
Juraj Marko: Nachádzame cesty, ako napredovať
Nový šéf asociácie hotelov a reštaurácií: Prinášame viaceré novinky. Inovácie sú pre náš sektor kľúčové
Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
Adela Zakarová: Hotel ma veľmi baví
OZNAČENÉ:Asociácia hotelov a reštaurácii SlovenskaMarek Harbuľák
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Martina Matejová
Maťa je dušou online portálu Hotelier.sk. Svoje skúsenosti z oblasti PR a online marketingu detailne pretavuje do ľúbivej webovej stránky. Jej zásluhou sa vám Hotelier.sk dobre číta, je prehľadný aj pohľadný, výstižný aj inšpiratívny.
Predchádzajúci článok Nové lety z Bratislavy
Nasledujúci článok Bystrická Vínšpacírka spojí 40 vinárov
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Pozvánka

Revolúcia v prístupe k hotelierstvu – prichádza HORECA KONFERENCIA 2025

PR
PR
12. mája 2025
Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
Norbert Longauer: Krízový manažment je umenie navigácie v búrke
Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta