Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
    Bratislavský hotel Sheraton oslavuje 15. výročie otvorenia
    25. februára 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Je váš šéf toxický? Máte dve možnosti…
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Téma > Personál/Osobný rozvoj > Je váš šéf toxický? Máte dve možnosti…
Personál/Osobný rozvoj

Je váš šéf toxický? Máte dve možnosti…

Simoneta Vargová
Simoneta Vargová
Uverejnené: 11. októbra 2023
4 min. čítania
Zdieľať

Viete, že toxických lídrov zažívajú denne na svete tisíce ľudí? Ak zistíte, že aj ten váš spadá do tejto kategórie a má ego až po strop, máte dve možnosti. Odísť, alebo naučiť sa s ním fungovať. Poradíme vám ako.

Ľudia neodchádzajú z firiem, ale odchádzajú od zlých manažérov. Toto ste už určite počuli. Čo však robiť, ak ste práve nastúpili do nového zamestnania a správanie vášho manažéra vyvoláva určité obavy? Tu je niekoľko znakov, pri ktorých treba zbystriť pozornosť.

- Inzercia-
Ad image

Znaky toxického šéfa

Nedostatok komunikácie

Udržuje vás váš nadriadený v nevedomosti o dôležitých veciach v práci? Dobrým pracoviskám sa darí vďaka otvorenej a úprimnej komunikácii.

- Inzercia -
Ad image

Mikromanažérske šialenstvo

Neustále vám dýchajú na krk a vyzdvihujú každú maličkosť, ktorú urobíte? Pre váš kariérny rast potrebujete svoju prácu vykonávať v atmosfére dôvery a určitej slobody.

Negatívne vibrácie

Zdá sa, že sa váš nadriadený zameriava len na vaše slabé stránky a nikdy vás nepochváli za vaše silné stránky a tvrdú prácu? Spätná väzba by vám mala pomáhať rásť, nie vás len zhadzovať.

Favoritizmus

Zdá sa, že niektorým kolegom prejavuje veľkú náklonnosť a iných necháva chladnými? Spravodlivosť je kľúčom k udržaniu dobrej nálady v tíme.

12Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Poznaj svojho hosťa: Pozor na rozdiely kultúr
7 jednoduchých krokov k motivujúcej spätnej väzbe
Keď sú zamestnanci rovnako dôležití ako hostia
Stratégia prielomu – efektívne vyjednávanie v 5 krokoch
Nezatvárajte oči pred konfliktami
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Simoneta Vargová
Hotelová aj životná cesta Simony viedla z Bratislavy cez Prahu na Blízky Východ. Tam vzdelávala personál v rôznych krajinách, aby sa napokon usadila v kozmopolitnom Dubaji. Odtiaľ nám prináša inšpirácie a skúsenosti z atraktívnej destinácie s prepracovaným hotelovým sektorom. Špecializuje na kvalitu hotelových služieb a vzdelávanie hotelových lídrov.
Predchádzajúci článok Daša Matušíková, SLOVAKIA TRAVEL: Slovensko prekvapí, je unikátne
Nasledujúci článok Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Hotely

Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína

PR
PR
9. mája 2025
Rozwitha Bieber: V hotelierstve som sa naučila pokore aj číslam
Aká je vaša tohtoročná stratégia na dosiahnutie úspechu?
Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
HORECA & EXPO 2025 riešila aktuálne výzvy sektora hospitality
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta