Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Raňajky ako zážitok
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Koncepty > Raňajky ako zážitok
GastroKoncepty

Raňajky ako zážitok

Lea Lisá
Lea Lisá
Uverejnené: 1. júna 2023
9 min. čítania
Zdieľať

Raňajkový špeciál I.

Hovorí sa, že raňajky sú dôležité pre 9 z 10 hostí, pričom desiaty je ten, ktorý to predošlý večer v hotelovom bare trochu prehnal. Akú pozornosť im venujete?

Raňajky sú gólom, ktorý môžete dať. Prázdnou bránkou, čakajúcou na príležitosť, ktorá je možno jediná. Je len na vás, či ju využijete.

Čo vás čaká?

Hotelier.sk vás prevedie štvordielnou štvrtkovou sériou Raňajkového špeciálu. Čo vás čaká?

Dnes vám pripomenieme, že hoci pre vás sú rutina, hosť berie raňajky ako zážitkok, na ktorý sa teší! Určite viete aj to, že na raňajky v hoteli si každý dopraje oveľa viac ako doma. V druhej časti seriálu sa bližšie pozrieme na produkty v raňajkovej ponuke. Dozviete sa napríklad prečo je tak veľký rozdiel medzi obľúbenými miešanými vajíčkami v rôznych hoteloch a čo je základ dobrých raňajok. A čo vás čaká v tretej časti Zákulisie raňajkovej scény? Bude to nielen pohľad za kuchynské lietačky… A v záverečnej časti to bude praktický bonus – ako si vybrať raňajkovú kávu.

Povinná jazda, alebo zážitok?

Nemusíte robiť opuletnú hostinu ako luxusný hotel, ani podávať bublinky či kaviár, hoci tie bublinky vídavame na raňajkách čoraz častejšie… No keď nachystáte hosťovi dobrú kávu, široký výber čajov, kvalitný raňajkový nápoj, naozaj čerstvé pečivo (nie zo včerajška) a niečo, čo ho poteší, odmení sa vám… Lojalitou, aj pozitívnym feedbackom na sociálnych sieťach.

Ak vynecháme nízkorozpočtové zariadenia s dvomi rožkami a kúskom masla na osobu, sú vlastne len hotelové raňajky dvoch typov – a to naprieč všetkými hviezdičkami. Jedny sú povinnou jazdou a tie druhé zážitkom. Výsledok často nezávisí ani tak od financií, ako o záujme a nápade, ktoré tvoria zážitok. Ten vzniká z jednotlivých detailov, preto poďme po poriadku – od základov, cez kvalitu, inovácie až po netradičné koncepty.

12345Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

V LadyChef v Poprade opäť zahviezdila svetová šéfkuchárska celebrita
Zimný festival jedla 2023 bol rekordný
Ako chutí jeseň
Aké je VÍNO ROKA 2023®?
Varíme sezónne. Ako chutí jar?
OZNAČENÉ:hotelové raňajky
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Lea Lisá
Autorka je externá spolupracovníčka redakcie.
Predchádzajúci článok Neupratujte ako doma
Nasledujúci článok Generálny riaditeľ hotela Rudolf Križan privítal Ursulu von der Leyen Grand Hotel River Park hostil Globsec
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

HotelyZo sveta

Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok

Jarmila Horváthová
Jarmila Horváthová
7. novembra 2025
33 inšpirácií pre moderný EKO hotel
HORECA Konferencia prinesie inšpirácie, networking aj Hoteliera roka
Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
Slovensko láka Maďarov a Rumunov na zimné zážitky

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta