Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Raňajky ako zážitok
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Koncepty > Raňajky ako zážitok
GastroKoncepty

Raňajky ako zážitok

Lea Lisá
Lea Lisá
Uverejnené: 1. júna 2023
9 min. čítania
Zdieľať

Raňajkový špeciál I.

Hovorí sa, že raňajky sú dôležité pre 9 z 10 hostí, pričom desiaty je ten, ktorý to predošlý večer v hotelovom bare trochu prehnal. Akú pozornosť im venujete?

- Inzercia-
Ad image

Raňajky sú gólom, ktorý môžete dať. Prázdnou bránkou, čakajúcou na príležitosť, ktorá je možno jediná. Je len na vás, či ju využijete.

Čo vás čaká?

Hotelier.sk vás prevedie štvordielnou štvrtkovou sériou Raňajkového špeciálu. Čo vás čaká?

Dnes vám pripomenieme, že hoci pre vás sú rutina, hosť berie raňajky ako zážitkok, na ktorý sa teší! Určite viete aj to, že na raňajky v hoteli si každý dopraje oveľa viac ako doma. V druhej časti seriálu sa bližšie pozrieme na produkty v raňajkovej ponuke. Dozviete sa napríklad prečo je tak veľký rozdiel medzi obľúbenými miešanými vajíčkami v rôznych hoteloch a čo je základ dobrých raňajok. A čo vás čaká v tretej časti Zákulisie raňajkovej scény? Bude to nielen pohľad za kuchynské lietačky… A v záverečnej časti to bude praktický bonus – ako si vybrať raňajkovú kávu.

- Inzercia -
Ad image

Povinná jazda, alebo zážitok?

Nemusíte robiť opuletnú hostinu ako luxusný hotel, ani podávať bublinky či kaviár, hoci tie bublinky vídavame na raňajkách čoraz častejšie… No keď nachystáte hosťovi dobrú kávu, široký výber čajov, kvalitný raňajkový nápoj, naozaj čerstvé pečivo (nie zo včerajška) a niečo, čo ho poteší, odmení sa vám… Lojalitou, aj pozitívnym feedbackom na sociálnych sieťach.

Ak vynecháme nízkorozpočtové zariadenia s dvomi rožkami a kúskom masla na osobu, sú vlastne len hotelové raňajky dvoch typov – a to naprieč všetkými hviezdičkami. Jedny sú povinnou jazdou a tie druhé zážitkom. Výsledok často nezávisí ani tak od financií, ako o záujme a nápade, ktoré tvoria zážitok. Ten vzniká z jednotlivých detailov, preto poďme po poriadku – od základov, cez kvalitu, inovácie až po netradičné koncepty.

12345Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Čo bude na raňajky?
Magický elixír
Peter Kulíšek, Koliba na Vršku: Správanie hostí sa mení k lepšiemu
Festival gurmánov odštartoval, prekvapila šiška v parfume a biely mak
Gurmán na Slovensku mení na Falstaff Slovakia
OZNAČENÉ:hotelové raňajky
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Lea Lisá
Autorka je externá spolupracovníčka redakcie.
Predchádzajúci článok Neupratujte ako doma
Nasledujúci článok Generálny riaditeľ hotela Rudolf Križan privítal Ursulu von der Leyen Grand Hotel River Park hostil Globsec
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Cestovný ruch

Pribudla nová letecká linka Bratislava – Tel Aviv

TS
TS
31. mája 2025
Uspejú hotelieri v hromadnej žalobe proti Booking.com ?
Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
Júnová výzva Ministerstva cestovného ruchu a športu SR
Vybavenie hotela s príbehom. Bohéme Collection vstupuje na Slovensko
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta