Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Rekonštrukcia – postrach hoteliera?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Téma > Interiér/Exteriér > Rekonštrukcia – postrach hoteliera?
Interiér/Exteriér

Rekonštrukcia – postrach hoteliera?

Alžbeta Abrahová
Alžbeta Abrahová
Uverejnené: 28. novembra 2023
5 min. čítania
Zdieľať

Čaká vás po sezóne rekonštrukcia hotela? Potom vám príde vhod 7 praktických tipov ako si užiť nielen vytúžený cieľ, ale aj cestu k nemu.

- Inzercia-
Ad image
PRED
PO

Už istý čas sa zaoberám kompletnými, ale aj budget friendly rekonštrukciami hotelov a gastronomických prevádzok. Pri oboch typoch rekonštrukcií sa pri majiteľoch a prevádzkaroch stretávam s obavami. Dôvodom je finančná a časová náročnosť, ale aj ich vlastná neskúsenosť v tejto oblasti.   

Rozhodla som sa preto podeliť s vami o pár najdôležitejších bodov, ktoré som počas môjho „rekonštruovania“ nazbierala.

- Inzercia -
Ad image

1. Bez jasnej vízie vzniká „mačkopes prevádzka“

Rekonštrukcia a transformácia vašej prevádzky začína víziou.

Dnes hostia predovšetkým vyhľadávajú príbehy a zážitky. Aby ich u vás našli, na to potrebujete mať jasnú víziu. Nechajte sa unášať na vlnách fantázie a zamyslite sa, ako by sa mali hostia u vás cítiť. Zapojte celý tým a brainstormujte, aká by mala byt atmosféra, dekorácie, štýl, príbeh…  Čím živší je vaša vízia, tým je jednoduchšie ju uchopiť. Pre tých, čo na víziu nemajú čas, existujú brandové a marketingové agentúry, ktoré ju vypracujú od A po Z a vdýchnu vášmu objektu dušu.

Tento bod sa častokrát podceňuje a vynecháva. Následne vzniká „mačkopes prevádzka“, ktorá negeneruje dostatočné tržby, pretože sa hosť necíti príjemne a odmieta sa vracať. 

12345Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Hotelová izba II.
Spestrite deťom pobyt vo vašom hoteli, penzióne či rodinnom parku
Rozprávkové Vianoce
Romantické Vianoce aj v mestskom hoteli
Goralské Vianoce pod Beliankami
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Alžbeta Abrahová
Dlhé roky pôsobí v hotelierstve. Prešla výkonnými a riadiacimi pozíciami v sieťových aj nesieťových hoteloch. V súčasnosti pôsobí ako poradca pre prevádzky od A po Z. So svojimi kolegami z Hospitality Hive sa špecializuje predovšetkým na vzdelávanie investorov, akvizície a predaj hotelov, nastavovanie prevádzok a ich rekonštrukcie.
Predchádzajúci článok Výnimočné osobnosti sektoru prevzali ocenenia
Nasledujúci článok Peter Mudrý Peter Mudrý: Čo ma posúva ako hoteliera
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

AktualityCestovný ruch

Bratislave pribudne 13 nových leteckých liniek

TS
TS
22. augusta 2025
Hľadá sa TOP hotelier Slovenska – štartuje súťaž Hotelier roka
Hotel plný dovolenkárov? Očakávajte aj nečakané a pripravte sa
Čím aktuálne žije hotelierka Alžbeta Abrahová?
Leto na tanieri je karnevalom chutí, farieb a vôní
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta