Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Rekonštrukcia – postrach hoteliera?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Téma > Interiér/Exteriér > Rekonštrukcia – postrach hoteliera?
Interiér/Exteriér

Rekonštrukcia – postrach hoteliera?

Alžbeta Abrahová
Alžbeta Abrahová
Uverejnené: 28. novembra 2023
5 min. čítania
Zdieľať

2. Spolupracujte s tímom z branže

Nepodceňujte výber tímu, s ktorým budete počas rekonštrukcie spolupracovať.

Najmite si odborníkov so skúsenosťami s hotelovými a gastronomickými prevádzkami.

- Inzercia-
Ad image

Ušetrí vám na konci cesty peniaze. Kamarát kamaráta vám možno poskytne výhodnejšiu cenu pri počiatočnej cenovej kalkulácii, avšak povedzme si, čo sú najčastejší zlyhania.

  1. Neodhadne časovú náročnosť projektu – posúva sa vám termín otvorenia a unikajú tržby.
  2. Zabudne na funkčnosť zázemia. Trasy predlžujú zamestnancom cesty, sklady sú príliš predimenzované alebo poddimenzované, prevádzky nezodpovedajú predpisom, atď… Dôsledkom sú napríklad nutné stavebné úpravy, ktoré opäť projekt predražujú a odďaľujú otvorenie, alebo dokonca už za prevádzky obmedzujú hostí.
  3. Ostré rohy vo family friendly hoteloch alebo materiály, ktoré sa rýchlo opotrebujú. Správny materiál a dôraz na detaily vám predlžia životnosť vybavenia,  oddialia potrebnosť ďalšej rekonštrukcie a vaši hostia nebudú mať pocit opotrebenia prevádzky.

Venujte čas výberu dodávateľa, debatujte s ním o vašich predstavách. Spoločne vždy viete nájsť kompromis, zodpovedajúcej kvality a v súlade s vaším budgetom. Nenechajte sa odradiť prvou cenovou ponukou. V prípade, že sa predsa len rozhodnete pre dodávateľa, ktorý nemá skúsenosti s daným typom prevádzky, najmite si aspoň hotelového poradcu, ktorý vám pomôže sa vystriehnuť výše menovaným chybám.

PRED
PO
Predchádzajúca stránka12345Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Tienenie alebo keď svieti až príliš…
Premaľovať, prelepiť, odstrániť… Aj váš interiér si pýta UPDATE?
Hotelová izba III.
Elegantné Vianoce v Prvej dáme Tatier
Využite medzisezónu na renováciu hotelového interiéru
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Alžbeta Abrahová
Dlhé roky pôsobí v hotelierstve. Prešla výkonnými a riadiacimi pozíciami v sieťových aj nesieťových hoteloch. V súčasnosti pôsobí ako poradca pre prevádzky od A po Z. So svojimi kolegami z Hospitality Hive sa špecializuje predovšetkým na vzdelávanie investorov, akvizície a predaj hotelov, nastavovanie prevádzok a ich rekonštrukcie.
Predchádzajúci článok Výnimočné osobnosti sektoru prevzali ocenenia
Nasledujúci článok Peter Mudrý Peter Mudrý: Čo ma posúva ako hoteliera
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Gault Millau Slovensko
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Gault Millau prišiel na Slovensko a vybral najlepšie reštaurácie

Jarmila Horváthová
Jarmila Horváthová
4. júna 2025
Dizajnové trendy: 10 dôvodov pre zelenú stenu v hoteli
Longevity: Hotel ako oáza zdravia a vitality
TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
Uspejú hotelieri v hromadnej žalobe proti Booking.com ?
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta