Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Týmto vchodom prechádzajú najlepší zamestnanci na svete
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Téma > Personál/Osobný rozvoj > Týmto vchodom prechádzajú najlepší zamestnanci na svete
Personál/Osobný rozvoj

Týmto vchodom prechádzajú najlepší zamestnanci na svete

Simoneta Vargová
Simoneta Vargová
Uverejnené: 26. septembra 2023
3 min. čítania
Zdieľať

Možno vás to prekvapí, ale vstupný priestor pre vašich zamestnancov je obrovský motivátor prečo pracovať pre váš hotel. A nemusíte dávať práve červený koberec, aby sa ľudia cítili dôležito…

Pozrite sa na váš zamestnanecký vchod. Čo vidíte? Biele prázdne steny, staré police, len nejaké bezpečnostné plagáty určené zamestnancom alebo starý kútik na sedenie bez dekorácie?

- Inzercia-
Ad image

Viete, že dizajn vchodu pre zamestnancov má vplyv na vytváranie pozitívneho a motivujúceho pracovného prostredia? Vaši ľudia ním prechádzajú minimálne dvakrát denne. Je to dostatočný dôvod na to, aby ste sa s ním zaoberali.

- Inzercia-
Ad image

Ponúkame vám niekoľko myšlienok, ako navrhnúť vstup pre zamestnancov, tak, aby vzbudil hrdosť medzi vašimi zamestnancami. Prepracované vstupné priestory môžu vo veľkej miere prispieť k tomu, aby sa cítili cenení a motivovaní pracovať pre vašu spoločnosť.

Príjemná atmosféra

Uistite sa, že vstupný priestor je dobre udržiavaný, čistý a esteticky príjemný. Použite dizajnové prvky ako sú rastliny, umelecké diela a pohodlné sedenie, aby ste vytvorili príjemnú atmosféru.

- Inzercia -
Ad image

Firemný branding

Zakomponujte firemný branding hodnoty do dizajnu vchodu. Môže to zahŕňať používanie loga spoločnosti, vyhlásenia o poslaní a iných prvkov značky, ktoré zamestnancom pripomínajú identitu a účel organizácie. Napríklad, môžete napísať: Týmto vchodom prechádzajú tí najlepší zamestnanci na svete. Ako sa budú vaši zamestnanci cítiť, keď to budú každé ráno čítať?

Uznanie zamestnancov

Použite vstupný priestor na uznanie a oslavu úspechov zamestnancov. Ukážte ocenenia, vyznamenania a vyznamenania zamestnancov mesiaca, ich výnimočné úspechy, alebo aby ste uznali a ocenili príspevky svojho tímu.

Personalizácia

Umožnite zamestnancom prispôsobiť si pracovný priestor vo vstupnej časti. Môže to zahŕňať menovky, fotografie alebo malé osobné predmety, vďaka ktorým sa budú cítiť viac prepojení so svojím pracoviskom.

Inšpiratívne správy

Ozdobte vchod motivačnými citátmi, príbehmi o úspechu spoločnosti alebo správami, ktoré inšpirujú a pripomínajú zamestnancom ciele a ambície spoločnosti.

Interaktívne prvky

Zvážte začlenenie interaktívnych prvkov, ako sú dotykové obrazovky alebo digitálne displeje, ktoré poskytujú informácie o histórii spoločnosti, kultúre a súčasných projektoch. To môže zaujať zamestnancov a vzbudiť ich záujem o organizáciu.

Spätná väzba zamestnancov

Povzbudzujte zamestnancov, aby poskytli spätnú väzbu na dizajn vchodu a atmosféru. Ich vstup môže pomôcť zabezpečiť, aby vstup odrážal ich preferencie a hodnoty.

Zapojenie do komunity

Zvýraznite zapojenie spoločnosti do miestnej komunity alebo akýchkoľvek charitatívnych iniciatív. To môže podporiť pocit hrdosti medzi zamestnancami, pretože vedia, že ich zamestnávateľ má pozitívny vplyv aj mimo pracoviska.  

Udalosti pre zamestnancov

Vstupný priestor používajte na organizovanie zamestnaneckých podujatí, ako sú uvítacie raňajky, teambuildingové aktivity alebo oslavy míľnikov a úspechov.

Zamestnanecký vchod by mal byť v súlade s kultúrou a hodnotami spoločnosti a mal by byť súčasťou širšej stratégie na zapojenie a udržanie zamestnancov. Vytvorením prívetivého a hrdého vstupu môžete prispieť k pozitívnejšej kultúre na pracovisku a zvýšiť morálku zamestnancov.

Mohlo by sa vám páčiť

Budujte svoj tím systematicky
Už nikdy viac „v našom hotely…“
Aby sa vám lepšie pracovalo alebo syndróm padajúcich pančúch
Staň sa hotelierom
Hotelieri, príďte k nám na teambuilding
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Simoneta Vargová
Hotelová aj životná cesta Simony viedla z Bratislavy cez Prahu na Blízky Východ. Tam vzdelávala personál v rôznych krajinách, aby sa napokon usadila v kozmopolitnom Dubaji. Odtiaľ nám prináša inšpirácie a skúsenosti z atraktívnej destinácie s prepracovaným hotelovým sektorom. Špecializuje na kvalitu hotelových služieb a vzdelávanie hotelových lídrov.
Predchádzajúci článok Reakcia Asociácie hotelov a reštaurácií Slovenska na zistenia Finančnej správy
Nasledujúci článok Richard Blaško, F & B manažér Hotela Sheraton Bratislava: Vždy čakáme aj nečakané
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

OsobnostiRozhovoryZo sveta

Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
11. augusta 2025
Novinka v Nízkych Tatrách – turistika so sprievodcom
Hotelieri hodnotia prvú polovicu leta 2025
Pridajte sa k hotelom, ktoré odmietajú krutý chov rýchlokurčiat
Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta