Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Užijeme si veľkonočnú lyžovačku?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Aktuality > Cestovný ruch > Užijeme si veľkonočnú lyžovačku?
AktualityCestovný ruch

Užijeme si veľkonočnú lyžovačku?

red.
red.
Uverejnené: 4. apríla 2023
1 min. čítania
Zdieľať

Vďaka ochladeniu a technickému zasnežovania vraj áno, tvrdia horské strediská.

Veľkonočné sviatky vo Vysokých aj Nízkych Tatrách budú opäť aj v znamení pravej veľkonočnej lyžovačky a sánkovačky. Podmienky na zjazdovkách vylepšilo nielen sneženie z posledných dní, ale aj technické zasnežovanie, ktorým vo Vysokých Tatrách aj v Jasnej doplnili zásoby snehu v najnižších polohách.

Ochladenie sprevádzané snežením prinieslo do Vysokých aj Nízkych Tatier zatiaľ do 20 až 30 cm prírodného snehu. Najväčšie slovenské strediská zároveň s príchodom ochladenia spustili v utorok popoludní aj zasnežovanie. „Chceme zjazdovky pripraviť tak, aby sme mali istotu kvalitnej lyžovačky aj počas veľkonočných dní. Kým vo vyšších polohách ešte máme snehu relatívne dosť, na dojazdoch sme pre istotu ešte niečo dosnežili, aby  bola jarná lyžovačka čo najlepšia,“ uviedol riaditeľ horského strediska Vysoké Tatry Dušan Slavkovský. Vďaka zasnežovaniu by na dojazdoch zjazdoviek malo pribudnúť 10 až 20 cm nového snehu.  

„Ochladenie a nový sneh spôsobili, že podmienky na zjazdovkách aj mimo nich pripomínajú vo vyšších polohách decembrové alebo januárové počasie, a nie koniec marca,“ doplnil riaditeľ strediska Jasná Jiří Trumpeš.

Aktuálne je na zjazdovkách vo Vysokých Tatrách a v Jasnej od pol metra do 2 metrov mixu technického a prírodného snehu.

Zdroj: TMR

Mohlo by sa vám páčiť

Výnimočné osobnosti sektoru prevzali ocenenia
Cestovný ruch má byť udržateľný, inkluzívny a najmä odolný
Jozef Ivanič, Hotel Lesná: Ak chceš niečo zmeniť, musíš sa najprv zmeniť sám
Letná sezóna v top destináciách Slovenska
Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre
OZNAČENÉ:JasnáLyžovačkaLyžovaniesnehTMRVysoké Tatryzjazdovky
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Spoliehať sa len na naklikanú reklamu nestačí. Popracujte na kreatíve 
Nasledujúci článok Od podlahy
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

OsobnostiRozhovory

Hotelierka roka 2024 Michaela Pospiš Grančičová: „Hotelierstvo musí mať človek v srdci.“

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
17. novembra 2025
Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku
Incoming na Slovensku. Zvýšime našu atraktívnosť pre zahraničie?
Poznáme víťaza prestížnej ankety HOTELIER ROKA 2024
Norbert Frank a jeho gastronomická fabrika

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta