Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Žilina pripravuje skvelých odborníkov pre gastronómiu
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Žilina pripravuje skvelých odborníkov pre gastronómiu
Eventy, súťaže, oceneniaGastroVzdelávanie

Žilina pripravuje skvelých odborníkov pre gastronómiu

red.
red.
Uverejnené: 20. júna 2023
3 min. čítania
Zdieľať

Ceny získali aj cukrári a baristi

Žiačky Alexandra Dubravková, Karin Hauerová v spolupráci s MOV M. Záňovou a V. Hýllovou získali zaslúžené 2. miesto na súťaži Gastro Junior Cup – cukrár v Bratislave.

Na jar sa konal v priestoroch HA Ľudovíta Wintera v Piešťanoch lV. ročník súťaže Junior Chocolatier. Hotelová akadémia v Žiline vyslala do súťaže 8 žiakov. Dominika Keráková z 3. G sa umiestnila na krásnom druhom mieste.  Dominike gratulujeme  a tiež v neposlednom rade ďakujeme aj pani majsterkám Mgr. Michaele Záňovej  a  Mgr. Viere Hýllovej za prípravu žiačky. Prajeme ešte veľa úspechov v ďalších súťažiach.

Žiačka Patrícia Macháčová z 3. G vyhrala celoslovenskú  súťaž Slovak Barista Cup. Cenu si prevzala na Kávovom plese v Trnave, kde ju sprevádzali MOV A. Hluchá a Ľ. Kianičková, ktoré Patríciu na jednotlivé súťaže aj aktívne pripravovali. 

V súťaži Slovak Barista Cup junior na SOŠ gastronómie a cestovného ruchu v Nitre si 2. miesto vybojovala Patrícia Macháčová z III. G triedy pod vedením A. Hluchej a Ľ. Kianičkovej.

MOV cukrár Michaela Záňová usporiadala so žiačkami III.D Zuzanou Bavlšíkovou, Michaelou Buchovou, Simonou Čelkovou, Leou Ďuríkovou , Danielou Fulkovou, Ninou Kuceljovou, Karolínou Randovou  a Valériou Sudorovou internú súťaž o najkrajšiu tortu. Šikovné cukrárky si so zadanou témou úspešne poradili.

Spracoval: Peter Dadaj

Predchádzajúca stránka12

Mohlo by sa vám páčiť

Dvojaká sadzba DPH na potraviny znevýhodňuje skupiny spotrebiteľov
Úspech Žilinčanky na EuroSkills 2025 v Dánsku
Máte do 26 rokov? Využite možnosť odbornej praxe vo Švajčiarsku
Rumová kultúra. Pije inak Bratislavčan ako Prešovčan?
Poznáme víťaza Rastlinného produktu roka 2023
OZNAČENÉ:Hotelová akadémia Žilina
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Chceš rešpekt – daj rešpekt
Nasledujúci článok Koncept Easy stavia na jednoduchosti zážitkov a hostia to milujú
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

HotelyZo sveta

Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok

Jarmila Horváthová
Jarmila Horváthová
7. novembra 2025
33 inšpirácií pre moderný EKO hotel
HORECA Konferencia prinesie inšpirácie, networking aj Hoteliera roka
Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
Slovensko láka Maďarov a Rumunov na zimné zážitky

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta