Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
    Slovenské Maledivy. Tília Resort ukázal novú letnú tvár Oravy
    6. júla 2025
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Žilina pripravuje skvelých odborníkov pre gastronómiu
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Žilina pripravuje skvelých odborníkov pre gastronómiu
Eventy, súťaže, oceneniaGastroVzdelávanie

Žilina pripravuje skvelých odborníkov pre gastronómiu

red.
red.
Uverejnené: 20. júna 2023
3 min. čítania
Zdieľať

Ceny získali aj cukrári a baristi

Žiačky Alexandra Dubravková, Karin Hauerová v spolupráci s MOV M. Záňovou a V. Hýllovou získali zaslúžené 2. miesto na súťaži Gastro Junior Cup – cukrár v Bratislave.

Na jar sa konal v priestoroch HA Ľudovíta Wintera v Piešťanoch lV. ročník súťaže Junior Chocolatier. Hotelová akadémia v Žiline vyslala do súťaže 8 žiakov. Dominika Keráková z 3. G sa umiestnila na krásnom druhom mieste.  Dominike gratulujeme  a tiež v neposlednom rade ďakujeme aj pani majsterkám Mgr. Michaele Záňovej  a  Mgr. Viere Hýllovej za prípravu žiačky. Prajeme ešte veľa úspechov v ďalších súťažiach.

- Inzercia-
Ad image

Žiačka Patrícia Macháčová z 3. G vyhrala celoslovenskú  súťaž Slovak Barista Cup. Cenu si prevzala na Kávovom plese v Trnave, kde ju sprevádzali MOV A. Hluchá a Ľ. Kianičková, ktoré Patríciu na jednotlivé súťaže aj aktívne pripravovali. 

- Inzercia-
Ad image

V súťaži Slovak Barista Cup junior na SOŠ gastronómie a cestovného ruchu v Nitre si 2. miesto vybojovala Patrícia Macháčová z III. G triedy pod vedením A. Hluchej a Ľ. Kianičkovej.

MOV cukrár Michaela Záňová usporiadala so žiačkami III.D Zuzanou Bavlšíkovou, Michaelou Buchovou, Simonou Čelkovou, Leou Ďuríkovou , Danielou Fulkovou, Ninou Kuceljovou, Karolínou Randovou  a Valériou Sudorovou internú súťaž o najkrajšiu tortu. Šikovné cukrárky si so zadanou témou úspešne poradili.

- Inzercia -
Ad image

Spracoval: Peter Dadaj

Predchádzajúca stránka12

Mohlo by sa vám páčiť

Great Taste pre slovenskú medovinu
Zimný festival jedla 2023 bol rekordný
Zimný festival jedla 2023
Víno a čokoláda: Skvelá kombinácia nielen na Valentína
Menucka.sk oslavuje 10 rokov: Digitálny nástroj pre gastro prevádzky aj hotelové reštaurácie
OZNAČENÉ:Hotelová akadémia Žilina
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Chceš rešpekt – daj rešpekt
Nasledujúci článok Koncept Easy stavia na jednoduchosti zážitkov a hostia to milujú
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Obchod a marketing

Tričko, vôňa, džem. Hotelový merch predlžuje zážitok z pobytu

Lea Lisá
Lea Lisá
15. júla 2025
Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
Slovensko má priame letecké spojenie so severom Európy
Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta