Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: 3 dôvody, prečo (opäť) navštíviť Dubaj
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Zo sveta > 3 dôvody, prečo (opäť) navštíviť Dubaj
Zo sveta

3 dôvody, prečo (opäť) navštíviť Dubaj

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
Uverejnené: 25. júna 2023
5 min. čítania
Zdieľať

Treska s rožkom v Dubaji

Náš tretí tip je z celkom iného súdka ako dubajské megastavby, o to však zaujímavejší. V najvychytenejšej štvrti moderného Dubaja JBR (Jumeira Beach Residences) sme objavili slovenskú reštauráciu s vlastnou pekárňou, ktorú otvorili len pár dní predtým! Folklór, modranskú keramiku a rustikálne plné taniere halušiek tu však nečakajte. Vstupujeme do trendového raňajkového bistra Charlie & friends s mediteránskou atmosférou a odľahčeným moderným dizajnom.

Nový podnik na The Walk na JBR ulahodil nielen slovenským expatom v Dubaji. Prináša jedlá, ktoré sú slovenskou klasikou, obľúbenou v našich domácnostiach, aj na jedálnych lístkoch.

Charlie & friends „priznáva farbu“ a tak na medzinárodnom raňajkovom lístku miesto sofistikovaných anglických názvov nájdete slovensky tresku s rožkom, chlieb vo vajci… Párky s horčicou, chrenom a praclíkom majú už nemecké označenie, lebo si ich Charlie rád objednáva na viedenskom letisku cestou do Dubaja. Za skleneným pultom si prekvapivo trónia rozložité veterníky, za pultom s pečivom pečené buchty, slivková bublanina, moravské koláče, osie hniezdo… Výsostné postavenie na jedálnom lístku si chystá ďalšia hviezda slovenských klasík – kačka s červenou kapustou a lokšami, za ňou idú bryndzové halušky… To všetko v modernom šate s rukopisom skvelých majstrov svojho remesla. Ako inak – zo Slovenska. Nielen ich vám čoskoro priblížime v samostatnom článku o malom Slovensku v Dubaji. Sledujte nás na www.hotelier.sk

Predchádzajúca stránka123

Mohlo by sa vám páčiť

EXPO 2025 sa blíži, Slovakia Travel finalizuje prípravy
Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
SKI FOR FREE v Korutánsku – na slnečnej strane Álp
Hory bez hraníc
Pekné hotely
OZNAČENÉ:Dubaj
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Zlatica Kramárová
Sledovať:
Spoluzakladateľka časopisu a šéfredaktorka Hoteliera má za sebou viac ako 300 rozhovorov, takmer 10 000 stránok časopisu, množstvo novinárskych ciest, akcií, výstav, konferencií a mediálnych partnerstiev. A stále ju baví prinášať vám nové témy, informácie, atraktívne reportáže a najmä inšpiratívne príbehy ľudí z hotelového sveta.
Predchádzajúci článok Svadobné trendy 2023
Nasledujúci článok Anna Jarinová, riaditeľka hotela Galicia Nueva**** Anna Jarinová: Čo ma posúva ako hotelierku
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

AktualityCestovný ruchRegióny

Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku

TS
TS
15. novembra 2025
Incoming na Slovensku. Zvýšime našu atraktívnosť pre zahraničie?
Poznáme víťaza prestížnej ankety HOTELIER ROKA 2024
Norbert Frank a jeho gastronomická fabrika
Ako vyzerá zodpovedné podnikanie v hotelierstve?

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta