Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre
AktualityEventy, súťaže, oceneniaGastroTrendy

Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre

red.
red.
Uverejnené: 30. marca 2023
3 min. čítania
Zdieľať

Sympózium o moderných trendoch v profesionálnych kuchyniach zverejnilo bližší program eventu. Ktoré kuchárske celebrity môžete čakať na pódiu tohtoročného Gastronomy Slovakia 2023? 

Obsah
Live cooking – hviezdy na pódiuWorkshopy a prednášky

Profesionálne gastronomické sympózium Gastronomy Slovakia privíta návštevníkov v Refinery Galery Bratislava dňa 25. apríla 2023. Je určené všetkým tým, ktorí chcú svojim hosťom ponúknuť zážitok a kvalitu.  Pre majiteľov, F&B manažérov a šéfkuchárov je pripravených viacero live vystúpení a workshopov najlepších reštauratérov a šéfkuchárov Európy, ktorí predstavia nové trendy v modernej reštaurácii a ich smerovanie. Ukážu, ako to robia oni a prečo sú úspešní!

Live cooking – hviezdy na pódiu

Interaktívne live cooking show odštartuje Oriol Castro, majiteľ 3. najlepšej reštaurácie na svete 2022 a šéfkuchár v jednej osobe. Prezradí svoj recept na úspech, ukáže aj pár svojich receptov a predstaví svoj štýl kuchyne postavenej na produktoch z okolia Barcelony.

Oriol Castro

István Pesti vlastní 2 michelinské hviezdy a dosiahol ich modernizáciou maďarských národných a klasických jedál.

István Pésti

Rovnako aj Gaetano Trovato má 2 michelinské hviezdy a je majiteľom reštaurácie ARNOLFO. Je toskánskou ikonou, radí sa medzi taliansku špičku v prezentácii a vernosti tradičnej regionálnej kuchyni. Priblíži hlavné princípy, ako možno jeho prístup premietnuť aj do našich podmienok.

Gaetano Trovato

Paul Ivič bude pokračovať vo filozofii vegetariánskeho stravovania v TOP reštauráciách, ktorú sme začali minulý rok s Pietrom Leemannom. Má síce rád mäso, ale prevádzkuje vegetariánsku reštauráciu, a to nie hocijakú – jedinú ocenenú 1 Michelinom v Rakúsku. Návštevníci sa dozvedia, ako získava svojich hostí na vegetariánske stravovanie.

- Inzercia-
Ad image
Uwe Machreich

Tešiť sa môžete aj na charizmatického Rakúšana Uwe Machreicha z reštaurácie TRIAD a jeho dlhoročného sous chefa Slováka Romana Chňapeka.

Kuchár roka na Slovensku Jozef Breza nám spoločne s majiteľkou a someliérkou Gašperovho mlyna Slávkou Raškovič prezradia ako sa dá dosiahnuť vrchol aj na báze čisto slovenských jedál a produktov.

Jozef Breza

Workshopy a prednášky

Somelieri a čašníci si môžu pozrieť zaujímavé masterclass s Tomášom Šajgalom, someliérom, ktorý pre nich pripravil prednášku o párovaní vína a jedla. Upozorní na najčastejšie chyby, ktorých sa podniky dopúšťajú.

- Inzercia -
Ad image

Majiteľov a F&B manažérov určite zaujme seminár o káve s Marekom Fajčíkom z Ebenica coffee. Aké je jej miesto v kvalitnej reštaurácii a aké sú najčastejšie chyby pri jej výbere? Nie je káva ako káva – len príbeh vraj nestačí.  

Silvia Horecká známa propagátorka zdravej stravy si pripravila workshop o intoleranciách, ako sa s nimi vysporiadať a pripraviť sa na ne v reštaurácii.

Program sympózia sa stále dopĺňa o zaujímavé workshopy a masterclassy.

Zvýhodnené ceny vstupeniek pre odbornú verejnosť, podrobnosti a program nájdete na www.GastronomySlovakia.sk. Množstevné zľavy si vyžiadajte tu: skalikova@pregurmanov.sk

Gastronomy Slovakia 2023 privíta rad špičkových profesionálov.

Mohlo by sa vám páčiť

Vínšpacírka: Takmer 2000 degustujúcich a viac než tisícka fliaš vína
Otvorili Tatranský ľadový dóm, venovali ho pamiatke pápeža
Čo chýba slovenským wellnessom? Dotiahnuté detaily a tematická celistvosť s hotelom, tvrdia Denisa Holičová a Martin Mažár z blogu Milujemewellness.sk
Poznáte poke?
Cyklotrasa po stopách zaplavených obcí Liptova
OZNAČENÉ:GastroGastronomy Slovakialive cookingMichelinšéfkuchár
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Lukáš Špilák: Túžil robiť raňajkového čašníka, dnes riadi luxusný hotel
Nasledujúci článok Spoliehať sa len na naklikanú reklamu nestačí. Popracujte na kreatíve 
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Cestovný ruchRegióny

Zimnú sezónu v Jasnej otvorí Dieter Bohlen z Modern Talking

TS
TS
4. októbra 2025
(Ne)konferencia Gastrolove ukázala, čo bije v srdci slovenskej gastronómie
Jesenný kurz revenue manažmentu II. – základné pojmy
Slovensko objavuje stále viac zahraničných turistov
Katarína Malová, Hotel Kaskady: Dobrá značka sa buduje dlho

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta