Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Najnovšie správy
Fungujete „pocitovo“? Je aj jednoduchšia cesta
Manažment
Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!
Gastro
Generálny riaditeľ hotela Rudolf Križan privítal Ursulu von der Leyen
Grand Hotel River Park hostil Globsec
Aktuality Hotely
Raňajky ako zážitok
Gastro Koncepty
Neupratujte ako doma
Housekeeping
Aa
  • Aktuality
  • Téma
    • Ekonomika
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
    TémaZobraziť viac
    Fungujete „pocitovo“? Je aj jednoduchšia cesta
    5. júna 2023
    Neupratujte ako doma
    29. mája 2023
    Najlepšie saunové rituály majú v Bešeňovej
    23. mája 2023
    Už nikdy viac „v našom hotely…“
    22. mája 2023
    Čím aktuálne žijú hotelieri?
    17. mája 2023
  • Rozhovory
    RozhovoryZobraziť viac
    Erika Matwij
    Naozaj sa najhoršie podniká s rodinou?
    25. mája 2023
    Marek Harbuľák pomenúva výzvy hotelierstva
    6. apríla 2023
    Lukáš Špilák: Túžil robiť raňajkového čašníka, dnes riadi luxusný hotel
    29. marca 2023
    Jaroslav Kubaľa: Rád nechám ľudí „zahviezdiť“
    13. januára 2023
    Juraj Marko: Nachádzame cesty, ako napredovať
    7. decembra 2022
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Generálny riaditeľ hotela Rudolf Križan privítal Ursulu von der Leyen
    Grand Hotel River Park hostil Globsec
    2. júna 2023
    Recenzie naše každodenné
    26. mája 2023
    Aj pohostinnosť má svoje hranice
    19. mája 2023
    Zákulisie hotelov
    Život je zmena
    12. mája 2023
    Mestské hotely BHP s novým vedením
    11. mája 2023
  • Gastro
    GastroZobraziť viac
    Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!
    3. júna 2023
    Raňajky ako zážitok
    1. júna 2023
    Petícia za spravodlivú DPH
    24. mája 2023
    Mirror Bar
    Mirror Hospitality Expo 2023
    18. mája 2023
    Viete správne prestierať?
    17. mája 2023
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Libanon je nádherná, ale akoby prekliata krajina
    20. mája 2023
    Jordánsko, Wadi Rum
    23
    Blízka exotika s letenkou za stovku. Ale pozor, je návyková!
    22. apríla 2023
    Lifestylové hotely
    16. apríla 2023
    Hotelovým svetom
    14. apríla 2023
    Slovák si na dovolenke dopraje
    23. marca 2023
  • O nás
Čítanie: Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre
Zdieľať
Aa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Aktuality
  • Téma
  • Hotely
  • Rozhovory
  • Zo sveta
  • Gastro
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Aktuality > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre
AktualityEventy, súťaže, oceneniaGastroTrendy

Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre

red.
red. Uverejnené: 30. marca 2023
3 min. čítania
Zdieľať

Sympózium o moderných trendoch v profesionálnych kuchyniach zverejnilo bližší program eventu. Ktoré kuchárske celebrity môžete čakať na pódiu tohtoročného Gastronomy Slovakia 2023? 

Obsah
Live cooking – hviezdy na pódiuWorkshopy a prednášky

Profesionálne gastronomické sympózium Gastronomy Slovakia privíta návštevníkov v Refinery Galery Bratislava dňa 25. apríla 2023. Je určené všetkým tým, ktorí chcú svojim hosťom ponúknuť zážitok a kvalitu.  Pre majiteľov, F&B manažérov a šéfkuchárov je pripravených viacero live vystúpení a workshopov najlepších reštauratérov a šéfkuchárov Európy, ktorí predstavia nové trendy v modernej reštaurácii a ich smerovanie. Ukážu, ako to robia oni a prečo sú úspešní!

Live cooking – hviezdy na pódiu

Interaktívne live cooking show odštartuje Oriol Castro, majiteľ 3. najlepšej reštaurácie na svete 2022 a šéfkuchár v jednej osobe. Prezradí svoj recept na úspech, ukáže aj pár svojich receptov a predstaví svoj štýl kuchyne postavenej na produktoch z okolia Barcelony.

Oriol Castro

István Pesti vlastní 2 michelinské hviezdy a dosiahol ich modernizáciou maďarských národných a klasických jedál.

- Inzercia -
Ad image
István Pésti

Rovnako aj Gaetano Trovato má 2 michelinské hviezdy a je majiteľom reštaurácie ARNOLFO. Je toskánskou ikonou, radí sa medzi taliansku špičku v prezentácii a vernosti tradičnej regionálnej kuchyni. Priblíži hlavné princípy, ako možno jeho prístup premietnuť aj do našich podmienok.

Gaetano Trovato

Paul Ivič bude pokračovať vo filozofii vegetariánskeho stravovania v TOP reštauráciách, ktorú sme začali minulý rok s Pietrom Leemannom. Má síce rád mäso, ale prevádzkuje vegetariánsku reštauráciu, a to nie hocijakú – jedinú ocenenú 1 Michelinom v Rakúsku. Návštevníci sa dozvedia, ako získava svojich hostí na vegetariánske stravovanie.

Uwe Machreich

Tešiť sa môžete aj na charizmatického Rakúšana Uwe Machreicha z reštaurácie TRIAD a jeho dlhoročného sous chefa Slováka Romana Chňapeka.

- Inzercia-
Ad image

Kuchár roka na Slovensku Jozef Breza nám spoločne s majiteľkou a someliérkou Gašperovho mlyna Slávkou Raškovič prezradia ako sa dá dosiahnuť vrchol aj na báze čisto slovenských jedál a produktov.

Jozef Breza

Workshopy a prednášky

Somelieri a čašníci si môžu pozrieť zaujímavé masterclass s Tomášom Šajgalom, someliérom, ktorý pre nich pripravil prednášku o párovaní vína a jedla. Upozorní na najčastejšie chyby, ktorých sa podniky dopúšťajú.

Majiteľov a F&B manažérov určite zaujme seminár o káve s Marekom Fajčíkom z Ebenica coffee. Aké je jej miesto v kvalitnej reštaurácii a aké sú najčastejšie chyby pri jej výbere? Nie je káva ako káva – len príbeh vraj nestačí.  

Silvia Horecká známa propagátorka zdravej stravy si pripravila workshop o intoleranciách, ako sa s nimi vysporiadať a pripraviť sa na ne v reštaurácii.

Program sympózia sa stále dopĺňa o zaujímavé workshopy a masterclassy.

Zvýhodnené ceny vstupeniek pre odbornú verejnosť, podrobnosti a program nájdete na www.GastronomySlovakia.sk. Množstevné zľavy si vyžiadajte tu: skalikova@pregurmanov.sk

Gastronomy Slovakia 2023 privíta rad špičkových profesionálov.

Mohlo by sa vám páčiť

Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!

Grand Hotel River Park hostil Globsec

Raňajky ako zážitok

Liptov pestrý ako vlkolínske domy

Petícia za spravodlivú DPH

OZNAČENÉ: Gastro, Gastronomy Slovakia, live cooking, Michelin, šéfkuchár
red. 30. marca 2023
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Lukáš Špilák: Túžil robiť raňajkového čašníka, dnes riadi luxusný hotel
Nasledujúci článok Spoliehať sa len na naklikanú reklamu nestačí. Popracujte na kreatíve 
Zanechať komentár

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať
- Inzercia-
Ad image
Obľúbené z nových
Manažment

Fungujete „pocitovo“? Je aj jednoduchšia cesta

Iveta Pupišová Iveta Pupišová 5. júna 2023
Raňajky ako zážitok
Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!
Grand Hotel River Park hostil Globsec
- Inzercia-
Ad image

Mohlo by sa vám páčiť

Gastro

Čo najviac chutí šéfkuchárom? Budete prekvapení!

3. júna 2023
Generálny riaditeľ hotela Rudolf Križan privítal Ursulu von der Leyen
AktualityHotely

Grand Hotel River Park hostil Globsec

2. júna 2023
GastroKoncepty

Raňajky ako zážitok

1. júna 2023
Bešeňová
AktualityRegióny

Liptov pestrý ako vlkolínske domy

26. mája 2023

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov

© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.

Odstránené zo zoznamu na čítanie

Vrátiť
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta

Stratili ste heslo?