Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Bidfood Slovakia – jednotka v dodávkach potravín do gastronómie a maloobchodu
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Produkty > Bidfood Slovakia – jednotka v dodávkach potravín do gastronómie a maloobchodu
GastroProdukty

Bidfood Slovakia – jednotka v dodávkach potravín do gastronómie a maloobchodu

PR
PR
Uverejnené: 27. septembra 2023
3 min. čítania
Zdieľať

Spoločnosť Bidfood Slovakia pôsobí na trhu slovenskej gastronómie už viac ako 25 rokov.

Široké portfólio mrazených, chladených, čerstvých potravín a nepotravinárskeho sortimentu z neho spravili lídra na trhu.

- Inzercia-
Ad image

Svojim zákazníkom poskytuje okrem predaja aj vynikajúce služby. Skúsený predajný tím, ktorý je zákazníkom stále k dispozícii, e-shop a mobilná aplikácia na objednávanie tovaru 24 hodín denne / 7 dní v týždni, desiatky vlastných rozvozových vozidiel, dve distribučné depá – v Novom Meste nad Váhom a Prešove zabezpečujú servis a kvalitu produktov na najvyššej úrovni.

Bidfood však nie je len obchodná spoločnosť. Vo svojich moderných gastroštúdiách v Novom Meste nad Váhom a Prešove pravidelne organizuje interaktívne workshopy, vzdelávacie semináre či školenia, kde neustále prinášajú nové inšpirácie a zvyšujú úroveň slovenskej gastronómie. Taktiež poskytujú poradenstvo šité na mieru, kde na základe požiadavky prídu priamo do vašej prevádzky a predstavia portfólio produktov.

Bidfood disponuje niekoľkými vlastnými výrobnými závodmi. Ročne v nich vyrobí desaťtisíce ton jedla, ktoré exportuje do mnohých krajín sveta. Výrobný závod na spracovanie morských rýb, sladkovodných rýb a morských špecialít, ktorý sa nachádza v Kralupoch nad Vltavou, je najväčší a najmodernejší v strednej Európe. So svojou plochou 2500 m2 a najmodernejšími technológiami dokáže spracovať 300 ton rýb mesačne. Najpopulárnejší výrobok, ktorý určite všetci dobre poznáte, je obľúbené rybie filé značky NOWACO. Zároveň sa tu nachádza jeden z najväčších spracovateľských závodov na divinu v strednej a východnej Európe. Značka Petron predstavuje cenovo dostupnú divinu v stabilnej kvalite z preverených zvierat. Okrem rýb a diviny spracovávajú v Kralupoch aj bravčové a hovädzie mäso pod vlastnou značkou Gurmet. Výnimočnosť tejto značky spočíva v tom, že mäso je kupované čerstvé každý deň a spracovávané presne podľa požiadaviek zákazníka. Ak sa rozhodnete pre kuchynskú úpravu, mäso pre vás pripravia pre priame kuchárske spracovanie. Bude odblanené a zbavené tukového krytia. V prípade plátkov dostanete presne kalibrované porcie v hrúbke od 4 mm do 8 cm. V oboch prípadoch máte garantovanú čerstvosť a maximálnu kvalitu. Všetko je balené vákuovo alebo do vaničiek s ochrannou atmosférou.

- Inzercia -
Ad image

Ďalší výrobný závod sa nachádza v Opave a je najväčším na území Českej a Slovenskej republiky na výrobu zmrzliny obľúbenej značky Prima. Okrem mrazených pochúťok sa tu spracovávajú aj mrazené hotové jedlá NOWACO a Dobroty babičky Kláry, pečivo Bagetier, či mäso metódou sous vide značky Banquet.

Posledný výrobný závod na nachádza v Dýšine pri Plzni, kde prebieha spracovanie hydiny. Významná je taktiež výroba kockového ľadu. Ak hľadáte stabilného partnera nielen pre dnešok, ale aj do budúcnosti, ktorý uspokojí vaše potreby, ste na správnom mieste.

Bidfood v číslach:

  • viac ako 25 rokov skúseností
  • tovar dostupný 24 hodín denne / 7 dní v týždni
  • 122 rozvozových vozidiel
  • 2 profesionálne gastroštúdiá
  • 22 165 zákazníkov
  • 477 zamestnancov

Mohlo by sa vám páčiť

Svadobné trendy sa zmenili. Viete, kam sa presunul dôraz?
Pohár vína pre zdravie. Alebo naopak? Záleží od množstva
Zimný festival jedla 2023 bol rekordný
Raňajky po celý deň
Chcete sa odlíšiť? Ponúknite švajčiarske národné jedlo, zážitkové FONDUE!
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Richard Blaško, F & B manažér Hotela Sheraton Bratislava: Vždy čakáme aj nečakané
Nasledujúci článok Aké je VÍNO ROKA 2023®?
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Pozvánka

Revolúcia v prístupe k hotelierstvu – prichádza HORECA KONFERENCIA 2025

PR
PR
12. mája 2025
Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
Norbert Longauer: Krízový manažment je umenie navigácie v búrke
Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta