Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne
Gastro

Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne

Advertoriál
Advertoriál
Uverejnené: 20. novembra 2025
2 min. čítania
Zdieľať

V súčasnosti sa hotelové kuchyne stretávajú s výzvami spojenými s nedostatkom kvalifikovaného personálu. Niekedy stačí jediný výpadok v tíme a kvalita či plynulosť prevádzky môže byť ohrozená. Prichádzam ako externý šéfkuchár, aby som priniesol riešenie, stabilitu a nový impulz vtedy, keď to najviac potrebujete.

Som Vladimír Morochovič, šéfkuchár s viac ako 30-ročnou praxou a majiteľ spoločnosti Morochovič s. r. o. . Ponúkam profesionálne externé gastronomické služby pre hotely, penzióny, reštaurácie a veľkokapacitné prevádzky po celom Slovensku.

Mám prax v prevádzkach rôzneho druhu, som tovaroznalec a gastronomický konzultant so skúsenosťami s nastavovaním a rozbiehaním nových efektívnych a moderných gastrokonceptov pre reštaurácie aj hotely.

Okrem iného som prevádzkoval vlastnú úspešnú reštauráciu Morochovic Restaurant v Bratislave, kompletne nastavoval a rozbiehal rôzne reštaurácie – napríklad X-Bionic Hotel v Šamoríne, Kozí Vŕšok, či v roku 2024 zastrešoval gastronómiu Maison Slovaque na Letných olympijských hrách v Paríži…Viac o mojich aktivitách nájdete TU

Zázemie kuchyne na Maison Slovaque na Letných OH v Paríži.

Čo prinášam do vašej kuchyne

  • Okamžitá výpomoc a záskok
    Krátkodobo doplním váš tím, aby všetko fungovalo hladko a hostia dostali vysokú kvalitu, na akú sú zvyknutí.
  • Nastavenie procesov a systémov
    Optimalizujem chod kuchyne, pripravím efektívne postupy a pomôžem personálu pracovať efektívnejšie.
  • Sezónna ponuka, tematické dni, škola varenia, eventy
    Spoločne pripravíme menu, ktoré reflektuje sezónu, aktuálne trendy a obohatí gastronomický zážitok vašich hostí.
  • Audit prevádzky a poradenstvo
    Skontrolujem a navrhnem zlepšenia v kuchyni, aby všetko fungovalo hladko a bezpečne.
  • Tréning a mentoring šéfkuchárov
    Vzdelávam a školím váš tím, aby ste mali stabilnú a kompetentnú kuchyňu aj do budúcnosti.

Viac informácií a kontakt: HOTEL Marketplace TU

Mohlo by sa vám páčiť

Aké je VÍNO ROKA 2023®?
V Poprade hosťovala najlepšia talianska šéfkuchárka
Pridajte sa k hotelom, ktoré odmietajú krutý chov rýchlokurčiat
Pizza a víno? Určite áno! Taliani by nevymysleli jedlo, ktoré sa k vínu nehodí
Trh s rastlinnými alternatívami rastie aj napriek krízam
OZNAČENÉ:Morochovičšéfkuchár
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Efektívna porada. Vyhnite sa chybám na mítingoch
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Gastro

Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne

Advertoriál
Advertoriál
20. novembra 2025
Efektívna porada. Vyhnite sa chybám na mítingoch
Hotelierka roka 2024 Michaela Pospiš Grančičová: „Hotelierstvo musí mať človek v srdci.“
Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku
Incoming na Slovensku. Zvýšime našu atraktívnosť pre zahraničie?

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta