Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Čím aktuálne žijú hotelieri?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Téma > Technológie > Čím aktuálne žijú hotelieri?
AktualityTechnológieTéma

Čím aktuálne žijú hotelieri?

red.
red.
Uverejnené: 17. mája 2023
7 min. čítania
Zdieľať

Matej Fujka, GM Grandhotel**** Starý Smokovec

Digitalizácia je u nás témou už dlhšie, veľmi intenzívne na nej pracujeme. V hoteli pôsobíme prevažne mladí ľudia, takže elektronická komunikácia a vyhodnocovanie dát sú nám prirodzené. Na elektronickú komunikáciu si už zvykli zamestnanci aj hostia, ktorí nám touto formou nechávajú spätnú väzbu. Ja sám s týmito systémami rád pracujem. Je jednoduchšie získať informáciu o spätnej väzbe formou umelej inteligencie ako vyčleniť pracovníka, ktorý bude zbierať dotazníky na izbách a vypĺňať excelovské tabuľky. Stojí ma to štyri kliky, namiesto toho, aby som listoval v šanónoch.

Matej Fujka, riaditeľ GH Starý Smokovec

Keďže potrebujeme zbierať spätnú väzbu od klientov, posielame dotazníky – aj predpobytové. Chceme, aby vedeli, na čo sa majú pripraviť a naplánovať si svoju dovolenku, objednať masáže a iné služby. Tiež chceme hosťa informovať o akciách v ďalších zariadeniach našej spoločnosti TMR. S hosťom komunikujeme aj počas pobytu a po jeho skončení. Získané informácie následne digitálne vyhodnocujeme, či už hosť príde k nám z ktoréhokoľvek kanálu – cez Gopass, vlastnú hotelovú travel dátovú stránku, alebo cez rôzne OTS kanály. Každý jeden z nich vyžaduje spätnú väzbu. Aj keď človek príde napríklad cez Booking.com, my ho dávame do nášho systému a snažíme sa jeho spätnú väzbu získať aj tam. Na druhej strane nechceme klienta z každej strany atakovať digitálnym smogom, preto sa snažíme o zjemnenie formou odmeny za vyplnenie dotazníka, napríklad zľavou pri ďalšom pobyte.

- Inzercia-
Ad image

Momentálne sme v medziobdobí, vyhodnocujeme zimnú sezónu a pripravujeme sa na nadchádzajúcu letnú sezónu. Tešíme sa na to, že budeme prevádzkovať nový bazén, ktorý je po rekonštrukcii. Dostal novú čiernu mozaiku so zlatým emblémom našim motívom, ktorý sa tiahne celým hotelom. Zaujímavosťou je bar uprostred bazéna, kde si hostia v bazéne môžu priamo objednávať drinky. Tvar zostal okrúhly, ale bazén zmenil veľkosť. Nie je už plavecký, ale sedací, relaxačný, keďže ľudia chodia do Tatier hlavne za oddychom, relaxáciou a po túre si potrebujú skôr oddýchnuť, ako plávať. Plus pribudol ďalší vnútorný malý bazén, kde je teplá vírivka. Okrem toho pripravujeme na leto nové a la carte menu, nové dezerty. Leto budeme mať tento rok osviežujúce v znamení červenej ríbezle, ktorá sa objaví aj v omáčkach.

- Inzercia -
Ad image
Predchádzajúca stránka123

Mohlo by sa vám páčiť

Hotelová akadémia v Liptovskom Mikuláši podporuje wellbeing žiakov aj učiteľov
OH 2024: V slovenskom olympijskom dome zaujal cyklotrenažér a kuchyňa
Na cestovný ruchu pôjde do regiónov trojnásobne viac financií
Spoliehať sa len na naklikanú reklamu nestačí. Popracujte na kreatíve 
Poznáme najlepšie reštaurácie Slovenska!
OZNAČENÉ:digitalizácia
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Rybárstvo ako bašta oddychu aj výborného jedla
Nasledujúci článok Mirror Bar Mirror Hospitality Expo 2023
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posledných 7 dní

OsobnostiRozhovory

Matej Matejka, APLEND: Hotelov na predaj/prenájom je veľa

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
22. júna 2025
EXPO 2025 OSAKA: Slovenská expozícia prilákala už milión návštevníkov
Elegancia v pohári – to sú TOP koktaily roku 2025
Mário Bajs: Som VYJEDNÁVAČ
Leto s deťmi aj bez. Ponuka nielen pre rodiny
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta