Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
    Slovenské Maledivy. Tília Resort ukázal novú letnú tvár Oravy
    6. júla 2025
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Jasná a Tatry využili ochladenie na zasnežovanie
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Aktuality > Regióny > Jasná a Tatry využili ochladenie na zasnežovanie
AktualityRegióny

Jasná a Tatry využili ochladenie na zasnežovanie

TS
TS
Uverejnené: 9. marca 2024
1 min. čítania
Zasnežovanie v Jasnej
Zdieľať

Najväčšie lyžiarske strediská využili ochladenie na doplnenie snehovej pokrývky na zjazdovkách. Snežné delá sa na začiatok marca rozbehli vo Vysokých Tatrách aj v Jasnej. Podmienky vylepšilo aj prirodzené sneženie.

V Jasnej zasnežovalo viac ako sto zasnežovacích diel a tyčí. Ako povedal Maroš Kupčo, šéf lyžiarskych tratí v Jasnej, snažili sa dosnežiť predovšetkým nástupné body do stredísk, ktoré vzhľadom na svoju nižšiu nadmorskú výšku a vyššie teploty už začali strácať sneh.

- Inzercia-
Ad image

“Vďaka novému snehu a ochladeniu chceme stabilizovať a vylepšiť podmienky na lyžovanie. Večerné mrazy zhutnili snehovú podložku na zjazdovkách, ktoré tak znesú viac lyžiarov a ostanú dlhší čas kompaktné,” doplnil riaditeľ strediska Vysoké Tatry Dušan Slavkovský.

- Inzercia-
Ad image
Zasnežovanie na Štrbskom Plese

V horách aktuálne končia prázdniny rodiny zo západného Slovenska. Vo Vysokých Tatrách sa lyžuje v Tatranskej Lomnici, na Štrbskom Plese a v Smokovci na Jakubkovej lúke. V Jasnej majú lyžiari k dispozícii viac ak 40 km zjazdoviek na severe a juhu, teda z liptovskej aj horehronskej strany.

Na zjazdovkách vo Vysokých Tatrách a v Jasnej je aktuálne v priemere pol metra snehu. Lyžiarsku sezónu po prázdninovom týždne aktuálne ukončí Jakubkova lúka v Starom Smokovci, v ostatných strediskách sa bude lyžovať naďalej.

- Inzercia -
Ad image

Mohlo by sa vám páčiť

Zimu si pochvaľujú tí s dobrými produktami aj pre nelyžiarov
Hotelieri kritizujú zvyšovanie dane z ubytovania
SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
Jesenná novinka pre fajnšmekrov – zážitkové Bratislavské gurmánske dni
Vyšehradská štvorka si chce spoločne podmaniť vzdialenejšie trhy
OZNAČENÉ:LyžovačkaTMRzasnežovanie
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Varíme sezónne. Ako chutí jar?
Nasledujúci článok Nájde si LEAN – štíhle riadenie, cestu do hotelovej sféry?
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

HotelyVzdelávanie

Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie

red.
red.
11. júla 2025
Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
Minister Huliak: Slovensko má čo ponúknuť, ale služby musia dobehnúť prírodu
Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
Slovenské Maledivy. Tília Resort ukázal novú letnú tvár Oravy
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta