Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    19. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    19. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
  • O nás
Čítanie: Jasná a Tatry využili ochladenie na zasnežovanie
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Aktuality > Regióny > Jasná a Tatry využili ochladenie na zasnežovanie
AktualityRegióny

Jasná a Tatry využili ochladenie na zasnežovanie

TS
TS
Uverejnené: 9. marca 2024
1 min. čítania
Zasnežovanie v Jasnej
Zdieľať

Najväčšie lyžiarske strediská využili ochladenie na doplnenie snehovej pokrývky na zjazdovkách. Snežné delá sa na začiatok marca rozbehli vo Vysokých Tatrách aj v Jasnej. Podmienky vylepšilo aj prirodzené sneženie.

V Jasnej zasnežovalo viac ako sto zasnežovacích diel a tyčí. Ako povedal Maroš Kupčo, šéf lyžiarskych tratí v Jasnej, snažili sa dosnežiť predovšetkým nástupné body do stredísk, ktoré vzhľadom na svoju nižšiu nadmorskú výšku a vyššie teploty už začali strácať sneh.

“Vďaka novému snehu a ochladeniu chceme stabilizovať a vylepšiť podmienky na lyžovanie. Večerné mrazy zhutnili snehovú podložku na zjazdovkách, ktoré tak znesú viac lyžiarov a ostanú dlhší čas kompaktné,” doplnil riaditeľ strediska Vysoké Tatry Dušan Slavkovský.

Zasnežovanie na Štrbskom Plese

V horách aktuálne končia prázdniny rodiny zo západného Slovenska. Vo Vysokých Tatrách sa lyžuje v Tatranskej Lomnici, na Štrbskom Plese a v Smokovci na Jakubkovej lúke. V Jasnej majú lyžiari k dispozícii viac ak 40 km zjazdoviek na severe a juhu, teda z liptovskej aj horehronskej strany.

Na zjazdovkách vo Vysokých Tatrách a v Jasnej je aktuálne v priemere pol metra snehu. Lyžiarsku sezónu po prázdninovom týždne aktuálne ukončí Jakubkova lúka v Starom Smokovci, v ostatných strediskách sa bude lyžovať naďalej.

Mohlo by sa vám páčiť

Ako rozbehnúť v hoteli digitalizáciu?
Hotely a reštaurácie čakajú na pomoc štátu
OH 2024: Slovenský olympijský dom prvýkrát otvorený aj pre verejnosť
Cyklotrasa po stopách zaplavených obcí Liptova
Letná sezóna 2025: Návštevnosť rastie, no výzvy pretrvávajú
OZNAČENÉ:LyžovačkaTMRzasnežovanie
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Varíme sezónne. Ako chutí jar?
Nasledujúci článok Nájde si LEAN – štíhle riadenie, cestu do hotelovej sféry?
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

GastroKonceptyZo sveta

Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!

Anna Gocoliaková
Anna Gocoliaková
24. októbra 2025
METRO prináša už 25 rokov všetko pre hotely a reštaurácie pod jednou strechou
Izraelskí touroperátori objavujú Slovensko ako bezpečnú a atraktívnu destináciu
České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
Letisko Košice zaznamenalo najúspešnejší september vo svojej histórii

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta