Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Perníkovú chalúpku s 3000 lentilkami uvidíte len vo Vysokých Tatrách
    24. decembra 2025
    Hotelieri predstavili študentom udržateľnosť v hotelierstve
    27. novembra 2025
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Vianoce v Dubaji – otvorená náruč rozmanitosti
    4. decembra 2025
    Ciel Dubai Marina: Najvyšší hotel sveta otvoril svoje brány
    28. novembra 2025
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Jasná a Tatry využili ochladenie na zasnežovanie
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • HOTEL MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Aktuality > Regióny > Jasná a Tatry využili ochladenie na zasnežovanie
AktualityRegióny

Jasná a Tatry využili ochladenie na zasnežovanie

TS
TS
Uverejnené: 9. marca 2024
1 min. čítania
Zasnežovanie v Jasnej
Zdieľať

Najväčšie lyžiarske strediská využili ochladenie na doplnenie snehovej pokrývky na zjazdovkách. Snežné delá sa na začiatok marca rozbehli vo Vysokých Tatrách aj v Jasnej. Podmienky vylepšilo aj prirodzené sneženie.

V Jasnej zasnežovalo viac ako sto zasnežovacích diel a tyčí. Ako povedal Maroš Kupčo, šéf lyžiarskych tratí v Jasnej, snažili sa dosnežiť predovšetkým nástupné body do stredísk, ktoré vzhľadom na svoju nižšiu nadmorskú výšku a vyššie teploty už začali strácať sneh.

- Inzercia -
Ad image

“Vďaka novému snehu a ochladeniu chceme stabilizovať a vylepšiť podmienky na lyžovanie. Večerné mrazy zhutnili snehovú podložku na zjazdovkách, ktoré tak znesú viac lyžiarov a ostanú dlhší čas kompaktné,” doplnil riaditeľ strediska Vysoké Tatry Dušan Slavkovský.

Zasnežovanie na Štrbskom Plese

V horách aktuálne končia prázdniny rodiny zo západného Slovenska. Vo Vysokých Tatrách sa lyžuje v Tatranskej Lomnici, na Štrbskom Plese a v Smokovci na Jakubkovej lúke. V Jasnej majú lyžiari k dispozícii viac ak 40 km zjazdoviek na severe a juhu, teda z liptovskej aj horehronskej strany.

Na zjazdovkách vo Vysokých Tatrách a v Jasnej je aktuálne v priemere pol metra snehu. Lyžiarsku sezónu po prázdninovom týždne aktuálne ukončí Jakubkova lúka v Starom Smokovci, v ostatných strediskách sa bude lyžovať naďalej.

Memorandum o spolupráci a podpore mladých talentov
Izraelskí hostia sa vracajú do slovenských hotelov
Gurmán na Slovensku mení na Falstaff Slovakia
Konferencia HOTCO 2025 vo Viedni očami slovenských hotelierov
Štát hodnotí rok 2025: Podpora regiónov, výzvy aj EXPO 2025 Osaka
OZNAČENÉ:LyžovačkaTMRzasnežovanie
Zdieľajte tento článok
Facebook E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Varíme sezónne. Ako chutí jar?
Nasledujúci článok Nájde si LEAN – štíhle riadenie, cestu do hotelovej sféry?
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

HotelyRegióny

Perníkovú chalúpku s 3000 lentilkami uvidíte len vo Vysokých Tatrách

TS
TS
24. decembra 2025
Zákon o evidencii tržieb – nová povinnosť od roku 2026
Rodinný biznis v Dunajskej Strede, ktorý rástol po boku METRO. Spája ich spoľahlivosť, rýchlosť a osobný prístup
Vysoké Tatry a lyžiarska sezóna
Vianoce na tanieri – tradične aj netradične

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3KPáči sa mi to
2.1KPin
1.3KSledovať
454Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta

Username or Email Address
Password

Stratili ste heslo?