Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Magický elixír
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • HOTEL MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Magický elixír
Gastro

Magický elixír

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
Uverejnené: 21. decembra 2022
2 min. čítania
Zdieľať

Horúci, chladený, farebný, s kávou, čokoládou, vareným vínom či škoricou… Magický môže byť každý drink, ktorý hosť práve v tú chvíľu potrebuje. Ušijete mu ho na mieru.

 

Dark Espresso Martini

25 ml Captain Morgan Black Spiced

25 ml Kávového likéru

25 ml cukrového sirupu

25 ml espressa

3 kávové zrnká

Baileys Hot Chocolate

20 cl horúcej čokolády Bristot

5 cl Baileys Original

šľahačka a kúsky čokolády

 

Bushmills Irish Coffee

40 ml Bushmills Black Bush

30 ml Demerara Sirup

130 ml kávy

šľahačka

 

Holy Wine

50 ml Remedy Spiced

30 ml červeného vermútu Cocchi

40 ml pomarančového džúsu

 

French 75

50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale

30 ml citrónovej šťavy

15 ml cukrového sirupu

50 ml Prosecca Villa Sandi

citrónová kôra

 

Boulevardier

30 ml Campari

30 ml červeného vermútu Cocchi

30 ml Bulleit Bourbon

pomarančová kôra

 

Bulleit Whisky Sour

45 ml Bulleit Bourbonu

1 ČL citrónovej šťavy

½ ČL cukru

plátok pomaranču, cocktailová čerešňa

 

Penicillin

45 ml Johnnie Walker Black Label

15 ml zázvorového likéru

22 ml medu

22 ml citrónová šťava

2 streky angostúry

 

Zacapa Old Fashioned

45 ml Zacapa 23 Centenario

2 streky Aromatic Bitters

kocka cukru

pár kvapiek vody

pomarančová kôra

 

Zdroj: Italmarket Slovakia

 

Mohlo by sa vám páčiť

Chcete sa odlíšiť? Ponúknite švajčiarske národné jedlo, zážitkové FONDUE!
VÍNO ROKA 2025. O víťazoch rozhodla tisícka hlasujúcich!
Láska k ohňu môže mať rôzne podoby
Novinky o DPH na gastro služby: Čo pre sektor znamenajú tri rôzne sadzby od 1. januára 2025?
Komorná HORECA konferencia pre vašu inšpiráciu
OZNAČENÉ:KoktajlyNajlepšie drinky
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Zlatica Kramárová
Sledovať:
Spoluzakladateľka časopisu a šéfredaktorka Hoteliera má za sebou viac ako 300 rozhovorov, takmer 10 000 stránok časopisu, množstvo novinárskych ciest, akcií, výstav, konferencií a mediálnych partnerstiev. A stále ju baví prinášať vám nové témy, informácie, atraktívne reportáže a najmä inšpiratívne príbehy ľudí z hotelového sveta.
Predchádzajúci článok Dunajské inšpirácie v cestovnom ruchu
Nasledujúci článok Vyberte Víno roka 2023!
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastroNápoje

Malokarpatský salón vín 2025 ocení 10 najlepších vín

TS
TS
25. novembra 2025
Lovebrand. Ako vytvoriť hotel, ktorý ľudia milujú?
SLOVAKIA TRAVEL propagovala Slovensko na severoamerickom trhu
Ako sa dostala Bratislava do veľkého barového sveta
Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta