Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Magický elixír
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Magický elixír
Gastro

Magický elixír

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
Uverejnené: 21. decembra 2022
2 min. čítania
Zdieľať

Horúci, chladený, farebný, s kávou, čokoládou, vareným vínom či škoricou… Magický môže byť každý drink, ktorý hosť práve v tú chvíľu potrebuje. Ušijete mu ho na mieru.

 

- Inzercia-
Ad image

Dark Espresso Martini

25 ml Captain Morgan Black Spiced

- Inzercia -
Ad image

25 ml Kávového likéru

25 ml cukrového sirupu

25 ml espressa

3 kávové zrnká

Baileys Hot Chocolate

20 cl horúcej čokolády Bristot

5 cl Baileys Original

šľahačka a kúsky čokolády

 

Bushmills Irish Coffee

40 ml Bushmills Black Bush

30 ml Demerara Sirup

130 ml kávy

šľahačka

 

Holy Wine

50 ml Remedy Spiced

30 ml červeného vermútu Cocchi

40 ml pomarančového džúsu

 

French 75

50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale

30 ml citrónovej šťavy

15 ml cukrového sirupu

50 ml Prosecca Villa Sandi

citrónová kôra

 

Boulevardier

30 ml Campari

30 ml červeného vermútu Cocchi

30 ml Bulleit Bourbon

pomarančová kôra

 

Bulleit Whisky Sour

45 ml Bulleit Bourbonu

1 ČL citrónovej šťavy

½ ČL cukru

plátok pomaranču, cocktailová čerešňa

 

Penicillin

45 ml Johnnie Walker Black Label

15 ml zázvorového likéru

22 ml medu

22 ml citrónová šťava

2 streky angostúry

 

Zacapa Old Fashioned

45 ml Zacapa 23 Centenario

2 streky Aromatic Bitters

kocka cukru

pár kvapiek vody

pomarančová kôra

 

Zdroj: Italmarket Slovakia

 

Mohlo by sa vám páčiť

Kofola kupuje ďalšie tradičné značky, vstupuje do pivného segmentu
Chystajte poháre, máme VÍNO ROKA 2021®!
Gurmán Award 2024: Najlepšie hotelové reštaurácie sú v Tatrách
 30. ročník vinárskej súťaže Vinalies Internationales prial slovenským vinárom
Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
OZNAČENÉ:KoktajlyNajlepšie drinky
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Zlatica Kramárová
Sledovať:
Spoluzakladateľka časopisu a šéfredaktorka Hoteliera má za sebou viac ako 300 rozhovorov, takmer 10 000 stránok časopisu, množstvo novinárskych ciest, akcií, výstav, konferencií a mediálnych partnerstiev. A stále ju baví prinášať vám nové témy, informácie, atraktívne reportáže a najmä inšpiratívne príbehy ľudí z hotelového sveta.
Predchádzajúci článok Dunajské inšpirácie v cestovnom ruchu
Nasledujúci článok Vyberte Víno roka 2023!
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Pozvánka

Revolúcia v prístupe k hotelierstvu – prichádza HORECA KONFERENCIA 2025

PR
PR
12. mája 2025
Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
Norbert Longauer: Krízový manažment je umenie navigácie v búrke
Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta