Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Menucka.sk oslavuje 10 rokov: Digitálny nástroj pre gastro prevádzky aj hotelové reštaurácie
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Menucka.sk oslavuje 10 rokov: Digitálny nástroj pre gastro prevádzky aj hotelové reštaurácie
Gastro

Menucka.sk oslavuje 10 rokov: Digitálny nástroj pre gastro prevádzky aj hotelové reštaurácie

red.
red.
Uverejnené: 7. júna 2025
3 min. čítania
Zdieľať

Portál menucka.sk, ktorý sa počas desaťročia vyprofiloval ako silný hráč na poli online prezentácie gastro služieb, vstupuje do svojej druhej dekády. Ako jeden z najvyužívanejších gastronomických portálov na Slovensku denne sprostredkúva aktuálne obedové menu a ďalšie ponuky z mnohých prevádzok z rôznych kútov Slovenska.

Jeho silou je nielen prehľadnosť a dostupnosť informácií pre koncového používateľa, ale predovšetkým efektívne digitálne riešenia, ktoré umožňujú reštauráciám – vrátane tých hotelových – profesionálnu online prezentáciu a praktické zjednodušenie práce súvisiace s uverejňovaním (nie len) obedových ponúk…

Silná používateľská základňa aj technologický rozvoj

Portál mesačne navštívi viac než 150 000 používateľov, ktorí si vyhľadávajú jedálny lístok podľa svojej polohy. Okrem štandardného zobrazenia denného menu a jedálneho lístka v reštauráciách v okolí im ponúka Menucka.sk aj mobilnú aplikáciu, zaujímavé informácie v článkoch v Menučka Magazíne a na sociálnych sieťach.

K míľnikom portálu za posledné roky patria:

  • registrácia stoviek gastro prevádzok po celom Slovensku,
  • viac ako 1 200 publikovaných článkov v Menucka Magazíne,
  • nominácia mobilnej aplikácie Menucka.sk v súťaži 4ka Android Code 2024,
  • dlhodobá podpora gastronomických podujatí,
  • rozšírenie služieb o a la carte ponuky a špecializované jedálne lístky.

„Snažíme sa hľadať spôsoby, ako gastroprevádzkam uľahčiť podnikanie, priblížiť ich k ľuďom a prilákať k nim im viac zákazníkov,“ hovorí Kamila Slašťanová, zakladateľka a manažérka portálu Menucka.sk.

Súťaž s reštauráciami naprieč Slovenskom – vrátane hotelových prevádzok

Pri príležitosti 10. výročia prebieha počas júna súťaž na Facebooku Menucka.sk. Zapojiť sa môže každý – stačí si stiahnuť mobilnú aplikáciu Menucka.sk a pridať screenshot prvej reštaurácie, ktorú aplikácia zobrazí, do komentára pod súťažný príspevok.

Výhercov čaká 12 reštauračných voucherov v hodnote 100 €. Zaujímavosťou je, že medzi zapojenými prevádzkami sú aj hotelové reštaurácie a rezorty, ktoré portál dlhodobo využívajú:

  • Hotel Panorama**** (Štrbské Pleso)
  • Rezort Sivý Kameň**** (Podhradie pri Prievidzi)
  • Villa Regia (Košice)
  • Reštaurácia Dubná Skala (Žilina)
    …a ďalšie.

Výhodná ponuka pre nové gastro prevádzky

V rámci osláv ponúkajú Menucka.sk špeciálnu narodeninovú zľavu pre nové prevádzky – vrátane hotelových reštaurácií, penziónov či rezortov. Zľava sa vzťahuje na zverejnenie profilu reštaurácie s denným aj a la carte menu aj s podpornými doplnkovými službami. Rozšírený balík služieb PLUS je totiž až do konca júna k dispozícii za cenu základného balíka PROFIL.

Menucka.sk ako predĺžená ruka hotelovej gastronómie

Z hľadiska hotelového segmentu predstavuje Menucka.sk vhodný priestor na prezentáciu hotelových reštaurácií, ale aj súvisiacich služieb – napríklad ponuky eventov a cateringu pre firemných hostí, tematických degustačných večerí alebo sezónnych špecialít.

Vďaka lokalizačným funkciám aplikácie a vysokej dennej návštevnosti môže byť portál hodnotným doplnkom online marketingu hotelovej prevádzky a účinným nástrojom pre zvyšovanie obsadenosti reštaurácie aj mimo hlavnej sezóny.

Kontakt:

Kamila Slašťanová
Zakladateľka Menucka.sk
E-mail: kamila@menucka.sk
Telefón: 0905 759 691

Mohlo by sa vám páčiť

Obľuba červených vín klesá, trendom sú ružové a biele vína
Žilinská hotelová akadémia prepája teóriu s praxou
METRO prináša už 25 rokov všetko pre hotely a reštaurácie pod jednou strechou
Celosvetové finále Bocuse d’Or – tentokrát aj so slovenským tímom!
Pridajte sa k hotelom, ktoré odmietajú krutý chov rýchlokurčiat
OZNAČENÉ:GastroMenučkaObedové menu
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Dizajnové trendy: 10 dôvodov pre zelenú stenu v hoteli
Nasledujúci článok Ľudmila Buvalová Ľudmila Buvalová: Posúvajú ma ľudia, budúcnosť a nové nápady
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

OsobnostiRozhovory

Hotelierka roka 2024 Michaela Pospiš Grančičová: „Hotelierstvo musí mať človek v srdci.“

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
17. novembra 2025
Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku
Incoming na Slovensku. Zvýšime našu atraktívnosť pre zahraničie?
Poznáme víťaza prestížnej ankety HOTELIER ROKA 2024
Norbert Frank a jeho gastronomická fabrika

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta