Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Aa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Hotel Wallackhaus
    Od vlakov k hotelom
    11. augusta 2023
    Koncept Easy stavia na jednoduchosti zážitkov a hostia to milujú
    20. júna 2023
    Čo robiť, keď sa šéf zblázni?
    16. júna 2023
    Hotelový komplex Gréta
    Zažite autentický aj moderný Liptov v rezorte Gréta
    13. júna 2023
    Generálny riaditeľ hotela Rudolf Križan privítal Ursulu von der Leyen
    Grand Hotel River Park hostil Globsec
    2. júna 2023
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Letenky do Atén zadarmo?
    9. septembra 2023
    Hotelovým svetom
    28. augusta 2023
    Dubaj objavuje slovenskú kuchyňu
    29. júla 2023
    3 dôvody, prečo (opäť) navštíviť Dubaj
    25. júna 2023
    Libanon je nádherná, ale akoby prekliata krajina
    20. mája 2023
  • O nás
Čítanie: Otváracia večera ZFJ bola v reštaurácii MenJu
Zdieľať
Aa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Rozhovory
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Články > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Otváracia večera ZFJ bola v reštaurácii MenJu
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Otváracia večera ZFJ bola v reštaurácii MenJu

red.
red. Uverejnené: 21. januára 2023
2 min. čítania
Zdieľať

Gurmánska oslava jedla má za sebou tohtoročnú otváraciu večeru. Čo pripravil hosťom skúsený šéfkuchársky tandem Korbelič + Sika reštaurácie MenJu v Hoteli Aston?

Otváracia večera Zimného festivalu jedál 2023 sa konala v piatok 20. januára v novootvorenej reštaurácii MenJu, no obľúbený festival jedla prebieha už od 14. januára vo vybraných reštauráciách celého Slovenska. Slávnostné otvorenie tento rok padlo na novootvorenú reštauráciu známeho šéfkuchárskeho tandemu Martin Korbelič a Tomáš Sika.

- Inzercia-
Ad image

Podávalo sa špeciálne menu pozostávajúce z klasickej polievky máčanky, diviny z považských lesov s makom a tekvicovou haruľou.

Dezert bol pre každého prítomného gurmána milou spomienkou na detstvo – detská krupica v novodobom šate..

- Inzercia -
Ad image

Jedlá boli upravené moderným štýlom a chuťovo fantasticky vyladené, hostia si užili aj spoločnosť známych šéfkuchárov, ako aj organizátora festivalu Radoslava Nackina. Ten odštartoval festival prípitkom s Champagne Laurent Perrier a príhovorom.

Organizátor a riaditeľ festivalu Radoslav Nackin poďakoval partnerom festivalu, predovšetkým spoločnosti KON – RAD, ktorá dodáva k festivalovým menu svetoznámu vodu S.Pellegrino a tiež Champagane Laurent Perrier. O skvelú atmosféru sa postaral klavirista Tomáš Dome a príjemná profesionálna obsluha reštaurácie.

Festival bude prebiehať až do 26. februára a tak máte, milí gurmáni, ešte čas rezervovať si špeciálne festivalové menu v 40 reštauráciách, ktoré nájdete na stránke https://www.zimnyfestivaljedla.sk/

- Inzercia-
Ad image

Mohlo by sa vám páčiť

Infinity – šoker, ktorý varí za vás!

Vôňa jesene vo Vinárstve Mrva & Stanko

Great Taste pre slovenskú medovinu

Poznáte poke?

Čo možno neviete o grilovaní

OZNAČENÉ: MenJu Restaurant, Radoslav Nackin, Zimný festival jedál
red. 21. januára 2023
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Ľubomír Šimko: Reklama, ktorá predáva
Nasledujúci článok Chrámy severovýchodu – ponuka na voľný čas
Zanechať komentár

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať
- Inzercia-
Ad image
- Inzercia-
Ad image
Najčítanejšie
Aktuality

Otvorený deň Akadémie hoteliera

red. red. 18. septembra 2023
Horské strediská a vodné parky majú za sebou  vydarené leto
Drevení strážcovia doliny
Letná sezóna v top destináciách Slovenska
Tokajské domčeky v korunách stromov
- Inzercia-
Ad image

Mohlo by sa vám páčiť

GastroProdukty

Infinity – šoker, ktorý varí za vás!

12. septembra 2023
AktualityEventy, súťaže, oceneniaRegióny

Vôňa jesene vo Vinárstve Mrva & Stanko

8. septembra 2023
Eventy, súťaže, oceneniaRegióny

Great Taste pre slovenskú medovinu

1. septembra 2023
GastroKoncepty

Poznáte poke?

24. augusta 2023

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta

Registrovať Stratili ste heslo?