Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
    Slovenské Maledivy. Tília Resort ukázal novú letnú tvár Oravy
    6. júla 2025
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre
AktualityEventy, súťaže, oceneniaGastroTrendy

Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre

red.
red.
Uverejnené: 30. marca 2023
3 min. čítania
Zdieľať

Sympózium o moderných trendoch v profesionálnych kuchyniach zverejnilo bližší program eventu. Ktoré kuchárske celebrity môžete čakať na pódiu tohtoročného Gastronomy Slovakia 2023? 

Obsah
Live cooking – hviezdy na pódiuWorkshopy a prednášky

Profesionálne gastronomické sympózium Gastronomy Slovakia privíta návštevníkov v Refinery Galery Bratislava dňa 25. apríla 2023. Je určené všetkým tým, ktorí chcú svojim hosťom ponúknuť zážitok a kvalitu.  Pre majiteľov, F&B manažérov a šéfkuchárov je pripravených viacero live vystúpení a workshopov najlepších reštauratérov a šéfkuchárov Európy, ktorí predstavia nové trendy v modernej reštaurácii a ich smerovanie. Ukážu, ako to robia oni a prečo sú úspešní!

- Inzercia-
Ad image

Live cooking – hviezdy na pódiu

Interaktívne live cooking show odštartuje Oriol Castro, majiteľ 3. najlepšej reštaurácie na svete 2022 a šéfkuchár v jednej osobe. Prezradí svoj recept na úspech, ukáže aj pár svojich receptov a predstaví svoj štýl kuchyne postavenej na produktoch z okolia Barcelony.

- Inzercia-
Ad image
Oriol Castro

István Pesti vlastní 2 michelinské hviezdy a dosiahol ich modernizáciou maďarských národných a klasických jedál.

István Pésti

Rovnako aj Gaetano Trovato má 2 michelinské hviezdy a je majiteľom reštaurácie ARNOLFO. Je toskánskou ikonou, radí sa medzi taliansku špičku v prezentácii a vernosti tradičnej regionálnej kuchyni. Priblíži hlavné princípy, ako možno jeho prístup premietnuť aj do našich podmienok.

- Inzercia -
Ad image
Gaetano Trovato

Paul Ivič bude pokračovať vo filozofii vegetariánskeho stravovania v TOP reštauráciách, ktorú sme začali minulý rok s Pietrom Leemannom. Má síce rád mäso, ale prevádzkuje vegetariánsku reštauráciu, a to nie hocijakú – jedinú ocenenú 1 Michelinom v Rakúsku. Návštevníci sa dozvedia, ako získava svojich hostí na vegetariánske stravovanie.

Uwe Machreich

Tešiť sa môžete aj na charizmatického Rakúšana Uwe Machreicha z reštaurácie TRIAD a jeho dlhoročného sous chefa Slováka Romana Chňapeka.

Kuchár roka na Slovensku Jozef Breza nám spoločne s majiteľkou a someliérkou Gašperovho mlyna Slávkou Raškovič prezradia ako sa dá dosiahnuť vrchol aj na báze čisto slovenských jedál a produktov.

Jozef Breza

Workshopy a prednášky

Somelieri a čašníci si môžu pozrieť zaujímavé masterclass s Tomášom Šajgalom, someliérom, ktorý pre nich pripravil prednášku o párovaní vína a jedla. Upozorní na najčastejšie chyby, ktorých sa podniky dopúšťajú.

Majiteľov a F&B manažérov určite zaujme seminár o káve s Marekom Fajčíkom z Ebenica coffee. Aké je jej miesto v kvalitnej reštaurácii a aké sú najčastejšie chyby pri jej výbere? Nie je káva ako káva – len príbeh vraj nestačí.  

Silvia Horecká známa propagátorka zdravej stravy si pripravila workshop o intoleranciách, ako sa s nimi vysporiadať a pripraviť sa na ne v reštaurácii.

Program sympózia sa stále dopĺňa o zaujímavé workshopy a masterclassy.

Zvýhodnené ceny vstupeniek pre odbornú verejnosť, podrobnosti a program nájdete na www.GastronomySlovakia.sk. Množstevné zľavy si vyžiadajte tu: skalikova@pregurmanov.sk

Gastronomy Slovakia 2023 privíta rad špičkových profesionálov.

Mohlo by sa vám páčiť

Slovenský gin získal zlato v súťaži World Gin Awards
Odštartujte letnú sezónu novými atraktívnymi drinkami
Hoci počasie zime nepraje, tatranské zjazdovky hlásia snehového rekordy
Nové zážitky v Trnavskom kraji – splav, TurboVýlet aj ryžovanie zlata
Tržby hotelov a penziónov vlani prekročili 600 miliónov eur
OZNAČENÉ:GastroGastronomy Slovakialive cookingMichelinšéfkuchár
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Lukáš Špilák: Túžil robiť raňajkového čašníka, dnes riadi luxusný hotel
Nasledujúci článok Spoliehať sa len na naklikanú reklamu nestačí. Popracujte na kreatíve 
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Aktuality

Slovensko má priame letecké spojenie so severom Európy

red.
red.
13. júla 2025
Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
Minister Huliak: Slovensko má čo ponúknuť, ale služby musia dobehnúť prírodu
Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta