Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre
AktualityEventy, súťaže, oceneniaGastroTrendy

Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre

red.
red.
Uverejnené: 30. marca 2023
3 min. čítania
Zdieľať

Sympózium o moderných trendoch v profesionálnych kuchyniach zverejnilo bližší program eventu. Ktoré kuchárske celebrity môžete čakať na pódiu tohtoročného Gastronomy Slovakia 2023? 

Obsah
Live cooking – hviezdy na pódiuWorkshopy a prednášky

Profesionálne gastronomické sympózium Gastronomy Slovakia privíta návštevníkov v Refinery Galery Bratislava dňa 25. apríla 2023. Je určené všetkým tým, ktorí chcú svojim hosťom ponúknuť zážitok a kvalitu.  Pre majiteľov, F&B manažérov a šéfkuchárov je pripravených viacero live vystúpení a workshopov najlepších reštauratérov a šéfkuchárov Európy, ktorí predstavia nové trendy v modernej reštaurácii a ich smerovanie. Ukážu, ako to robia oni a prečo sú úspešní!

- Inzercia-
Ad image

Live cooking – hviezdy na pódiu

Interaktívne live cooking show odštartuje Oriol Castro, majiteľ 3. najlepšej reštaurácie na svete 2022 a šéfkuchár v jednej osobe. Prezradí svoj recept na úspech, ukáže aj pár svojich receptov a predstaví svoj štýl kuchyne postavenej na produktoch z okolia Barcelony.

Oriol Castro

István Pesti vlastní 2 michelinské hviezdy a dosiahol ich modernizáciou maďarských národných a klasických jedál.

István Pésti

Rovnako aj Gaetano Trovato má 2 michelinské hviezdy a je majiteľom reštaurácie ARNOLFO. Je toskánskou ikonou, radí sa medzi taliansku špičku v prezentácii a vernosti tradičnej regionálnej kuchyni. Priblíži hlavné princípy, ako možno jeho prístup premietnuť aj do našich podmienok.

- Inzercia -
Ad image
Gaetano Trovato

Paul Ivič bude pokračovať vo filozofii vegetariánskeho stravovania v TOP reštauráciách, ktorú sme začali minulý rok s Pietrom Leemannom. Má síce rád mäso, ale prevádzkuje vegetariánsku reštauráciu, a to nie hocijakú – jedinú ocenenú 1 Michelinom v Rakúsku. Návštevníci sa dozvedia, ako získava svojich hostí na vegetariánske stravovanie.

Uwe Machreich

Tešiť sa môžete aj na charizmatického Rakúšana Uwe Machreicha z reštaurácie TRIAD a jeho dlhoročného sous chefa Slováka Romana Chňapeka.

Kuchár roka na Slovensku Jozef Breza nám spoločne s majiteľkou a someliérkou Gašperovho mlyna Slávkou Raškovič prezradia ako sa dá dosiahnuť vrchol aj na báze čisto slovenských jedál a produktov.

Jozef Breza

Workshopy a prednášky

Somelieri a čašníci si môžu pozrieť zaujímavé masterclass s Tomášom Šajgalom, someliérom, ktorý pre nich pripravil prednášku o párovaní vína a jedla. Upozorní na najčastejšie chyby, ktorých sa podniky dopúšťajú.

Majiteľov a F&B manažérov určite zaujme seminár o káve s Marekom Fajčíkom z Ebenica coffee. Aké je jej miesto v kvalitnej reštaurácii a aké sú najčastejšie chyby pri jej výbere? Nie je káva ako káva – len príbeh vraj nestačí.  

Silvia Horecká známa propagátorka zdravej stravy si pripravila workshop o intoleranciách, ako sa s nimi vysporiadať a pripraviť sa na ne v reštaurácii.

Program sympózia sa stále dopĺňa o zaujímavé workshopy a masterclassy.

Zvýhodnené ceny vstupeniek pre odbornú verejnosť, podrobnosti a program nájdete na www.GastronomySlovakia.sk. Množstevné zľavy si vyžiadajte tu: skalikova@pregurmanov.sk

Gastronomy Slovakia 2023 privíta rad špičkových profesionálov.

Mohlo by sa vám páčiť

OKTÓBERFEST môžete zažiť aj v Trnave
Tradičné netradične prináša nová zážitková reštaurácia ARTE vo Svätom Jure
Petícia za spravodlivú DPH
Jesenná konferencia hotelierov
Skibusy v Jasnej premávajú aj naďalej
OZNAČENÉ:GastroGastronomy Slovakialive cookingMichelinšéfkuchár
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Lukáš Špilák: Túžil robiť raňajkového čašníka, dnes riadi luxusný hotel
Nasledujúci článok Spoliehať sa len na naklikanú reklamu nestačí. Popracujte na kreatíve 
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Pozvánka

Revolúcia v prístupe k hotelierstvu – prichádza HORECA KONFERENCIA 2025

PR
PR
12. mája 2025
Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
Norbert Longauer: Krízový manažment je umenie navigácie v búrke
Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta