Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Romantické Vianoce aj v mestskom hoteli
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Téma > Interiér/Exteriér > Romantické Vianoce aj v mestskom hoteli
HotelyInteriér/Exteriér

Romantické Vianoce aj v mestskom hoteli

red.
red.
Uverejnené: 26. decembra 2023
1 min. čítania
Hostí pri vstupe víta vysoký stromček s darčekmi. Prekvapením je medovníková chalúpka.
Elegantné dekorácie v decentnej tónine sprevádzajú hostí od vstupu do hotelovej reštaurácie.
Vianoce v priamom prenose
Vianočný lobby bar
Zdieľať

Aj biznis hotel uprostred hlavného mesta si na Vianoce môže dovoliť romantiku vo forme medovníkového domčeka. Prekvapí hostí hneď po vstupe do Grand Hotela River Park Bratislava na brehu Dunaja. Pečenie perníkov a následná stavba aj so zdobením trvala tímu šéfkuchára Jaroslava Žídeka asi 100 hodín!

Na prípravu medovníkovej chalúpky použili 150 kíl múky, 800 vajec, 20 kg medu, 20 kg masla, 50 kg cukru, 1,5 kg sódy bikarbóny, 3 kg perníkového korenia a 12 kg lepidla. Na zdobenie potreboval kuchársky a cukrársky tím hotela 4 kg cukru, 10 litrov bielkov.

- Inzercia-
Ad image

- Inzercia-
Ad image

Mohlo by sa vám páčiť

Luxury Privat Spa
Aktívny oddych uprostred prírody? Prvá voľba je Šport Hotel Donovaly
Hotelová izba II.
Vinylové podlahy sú hitom
Recenzie naše každodenné
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Goralské Vianoce pod Beliankami
Nasledujúci článok Na Horehroní z rozprávky do rozprávky
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Cestovný ruch

Kempovanie zažíva na Slovensku boom

red.
red.
14. augusta 2025
Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
Novinka v Nízkych Tatrách – turistika so sprievodcom
Hotelieri hodnotia prvú polovicu leta 2025
Pridajte sa k hotelom, ktoré odmietajú krutý chov rýchlokurčiat
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta