Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Je váš šéf toxický? Máte dve možnosti…
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Téma > Personál/Osobný rozvoj > Je váš šéf toxický? Máte dve možnosti…
Personál/Osobný rozvoj

Je váš šéf toxický? Máte dve možnosti…

Simoneta Vargová
Simoneta Vargová
Uverejnené: 11. októbra 2023
4 min. čítania
Zdieľať

Viete, že toxických lídrov zažívajú denne na svete tisíce ľudí? Ak zistíte, že aj ten váš spadá do tejto kategórie a má ego až po strop, máte dve možnosti. Odísť, alebo naučiť sa s ním fungovať. Poradíme vám ako.

Ľudia neodchádzajú z firiem, ale odchádzajú od zlých manažérov. Toto ste už určite počuli. Čo však robiť, ak ste práve nastúpili do nového zamestnania a správanie vášho manažéra vyvoláva určité obavy? Tu je niekoľko znakov, pri ktorých treba zbystriť pozornosť.

- Inzercia-
Ad image

Znaky toxického šéfa

Nedostatok komunikácie

Udržuje vás váš nadriadený v nevedomosti o dôležitých veciach v práci? Dobrým pracoviskám sa darí vďaka otvorenej a úprimnej komunikácii.

- Inzercia -
Ad image

Mikromanažérske šialenstvo

Neustále vám dýchajú na krk a vyzdvihujú každú maličkosť, ktorú urobíte? Pre váš kariérny rast potrebujete svoju prácu vykonávať v atmosfére dôvery a určitej slobody.

Negatívne vibrácie

Zdá sa, že sa váš nadriadený zameriava len na vaše slabé stránky a nikdy vás nepochváli za vaše silné stránky a tvrdú prácu? Spätná väzba by vám mala pomáhať rásť, nie vás len zhadzovať.

Favoritizmus

Zdá sa, že niektorým kolegom prejavuje veľkú náklonnosť a iných necháva chladnými? Spravodlivosť je kľúčom k udržaniu dobrej nálady v tíme.

12Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Efektívne vyjednávanie
Týmto vchodom prechádzajú najlepší zamestnanci na svete
Staň sa hotelierom
Pochvala a ocenenie sú zadarmo. Nemusíte nimi šetriť
Potrebujete nového manažéra? „Vychovajte“ si ho!
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Simoneta Vargová
Hotelová aj životná cesta Simony viedla z Bratislavy cez Prahu na Blízky Východ. Tam vzdelávala personál v rôznych krajinách, aby sa napokon usadila v kozmopolitnom Dubaji. Odtiaľ nám prináša inšpirácie a skúsenosti z atraktívnej destinácie s prepracovaným hotelovým sektorom. Špecializuje na kvalitu hotelových služieb a vzdelávanie hotelových lídrov.
Predchádzajúci článok Daša Matušíková, SLOVAKIA TRAVEL: Slovensko prekvapí, je unikátne
Nasledujúci článok Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posledných 7 dní

GastroNápojeTrendy

Elegancia v pohári – to sú TOP koktaily roku 2025

red.
red.
20. júna 2025
Mário Bajs: Som VYJEDNÁVAČ
Leto s deťmi aj bez. Ponuka nielen pre rodiny
Zážitkové golfové ihriská ako súčasť moderného hotelového konceptu
KNIHY, ktoré umocnia zážitok z pobytu
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta