Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • HOTEL MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Zo sveta > Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
Zo sveta

Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať

Simoneta Vargová
Simoneta Vargová
Uverejnené: 29. augusta 2025
5 min. čítania
Foto: Atlantis The Royal, Dubaj
Zdieľať

Hotelový priemysel sa rýchlo rozvíja a globálny zákazník má vyššie očakávania ako kedykoľvek predtým. Je ochotný zaplatiť za hyper-personalizované a digitálne služby a etické obchodné praktiky.

Technologicky zdatný a zážitkovo orientovaný hosť očakáva bezproblémový digitálny check-in, concierge služby v reálnom čase prostredníctvom mobilných aplikácií aj udržateľné pohostinské praktiky, ako sú zero waste gastronómia a ekologická prevádzka hotelov.

Dubaj je synonymom luxusu. Ponúka niektoré z najprestížnejších zážitkov na svete – od reštaurácií ocenených michelinskými hviezdami až po ultraluxusné hotely nastavujú Emiráty globálny štandard excelentnosti.

Ako sa dá udržať prestížne miesto na trhu pri takej veľkej konkurencii?

1. Personalizácia je kráľom

Luxusní hostia očakávajú na mieru šité zážitky. Dubaj vyniká v zhromažďovaní preferencií hostí a ich využívaní na zabezpečenie bezproblémovej návštevy prispôsobenej zákazníckym zvyklostiam. Kľúčové je udržiavanie aktuálnych profilov hostí, zabezpečovanie všetkých nových záznamov o preferenciách hostí a ich realizácia pred príchodom a počas pobytu – od obľúbených vín až po teplotu v izbe.

2. Prvý dojem je dôležitý

Od momentu príchodu by sa hostia mali cítiť vítaní a vážení. Pre Dubaj to znamená dokonalý valet parking service – parkovacie služby, srdečné privítanie s oslovením menom a bezproblémový check-in. Dobre trénovaný personál prvej línie vytvára nezabudnuteľný prvý dojem precíznou službou a osobným prístupom.

3. Emočne inteligentné služby

Hoteloví profesionáli v Dubaji sú trénovaní na čítanie emócií a predvídanie potrieb hostí skôr, ako si ich sami uvedomia. Empatia a aktívne počúvanie vytvárajú puto, ktoré mení návštevníkov na verných klientov.

4. Dôraz na detaily je nenahraditeľný

Od dokonale poskladaných obrúskov po vôňu v lobby – luxusné zariadenia v Dubaji nenechávajú nič na náhodu. Hotely a reštaurácie môžu zdvihnúť svoje štandardy zdokonalením každého detailu, zabezpečením konzistentnej kvality a bezchybnej zákazníckej skúsenosti.

Foto: Pexels

5. Multilinguálna komunikácia

S medzinárodnou klientelou je pre Dubaj samozrejmosťou personál ovládajúci viaceré jazyky alebo aspoň kľúčové pohostinské frázy. Hotely a reštaurácie si cielene hľadajú jazykovo vybavených zamestnancov podľa toho, aké národnosti ich služby využívajú.

12Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Hotelovým svetom
Lifestylové hotely
Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
Čaro Vianoc v Dubaji – luxus zabalený v tradíciách
3 dôvody, prečo (opäť) navštíviť Dubaj
OZNAČENÉ:Dubaj
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Simoneta Vargová
Hotelová aj životná cesta Simony viedla z Bratislavy cez Prahu na Blízky Východ. Tam vzdelávala personál v rôznych krajinách, aby sa napokon usadila v kozmopolitnom Dubaji. Odtiaľ nám prináša inšpirácie a skúsenosti z atraktívnej destinácie s prepracovaným hotelovým sektorom. Špecializuje na kvalitu hotelových služieb a vzdelávanie hotelových lídrov.
Predchádzajúci článok Bratislave pribudne 13 nových leteckých liniek
Nasledujúci článok Ako zistiť, že je potrebné vymeniť matrace v hoteli?
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastroNápoje

Ako sa dostala Bratislava do veľkého barového sveta

Jarmila Horváthová
Jarmila Horváthová
21. novembra 2025
Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne
Efektívna porada. Vyhnite sa chybám na mítingoch
Hotelierka roka 2024 Michaela Pospiš Grančičová: „Hotelierstvo musí mať človek v srdci.“
Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta