Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Kaštieľ Pálffy, Hostinec Palatín
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami

TS
TS
Uverejnené: 28. februára 2024
5 min. čítania
Kaštieľ Pálffy, Hostinec Palatín
Zdieľať

Nováčikovia zabodovali

Nováčikom sa vcelku darilo a oslovili gurmánov svojimi kreatívnymi menu:  Apolka z Bratislavy s prešporskou kuchyňou, Palatín vo Svätom Jure s rakúsko-uhorskou kuchyňou, Origin z Lučenca s modernou regionálnou kuchyňou a Bistro Bakoš z Košíc. Okrem klasických reštaurácií zaujali aj hotelové reštaurácie, ako je Reštaurácia Sissi Hotela Lomnica ***** v Tatranskej Lomnici, či Hotel Panoráma**** na Štrbskom Plese, Grand Restaurant Residence Hotel & Club ***** na Donovaloch a Hotel Elizabeth**** v Trenčíne.

Grand Restaurant
Hotel Elisabeth
Hotel Panorama

Jolly Jocker

Novinka z minulého roka sa osvedčila a prestížna reštaurácia z Rakúska, TRIAD, oceňovaného šéfkuchára  Uwe  Machreicha, sa zapojila aj tento rok.

Ďalšou NOVINKOU, a vskutku bombastickou, bolo zapojenie 2-michelinovej reštaurácie Platán, šéfkuchára Ištvána Peštiho z Maďarsk s jeho Bistrom Platan.

Najobľúbenejšie festivalové menu podľa hostí ZFJ

Východné  Slovensko:

  • Ohnisko fire dining & brew bar, Košice
  • Reštaurácia Sissi – Hotel Lomnica, Vysoké Tatry
  • Doma u nás, Poprad

Stredné Slovensko:

  • Afrodita, Čereňany
  • Lovecký zámoček Antonstál, Nemšová
  • Origin, Lučenec

Západné Slovensko:

  • UFO
  • Mlyn 108
  • IASAI

Najviac rezervovaných menu mala reštaurácia UFO watch.taste.groove z Bratislavy.

Najviac rezervovaných menu z mimo bratislavských prevádzok mal Lovecký zámoček Antonstál – šéfkuchára Michala Škorca – už druhý rok po sebe!

Menu, ktoré najviac prekvapili nezvyčajnou chuťovou variáciou a výborným vyladením boli tento rok dve – Sushiya food atelier Rovinka a Bakoš bistro z Košíc.

Z kuchárov na Zimnom festivale jedla 2024 najviac prekvapili Andrej Turček z reštaurácie Bubbles – Ponton Bratislava a Lukáš Heuser  z reštaurácie Origin z Lučenca.

Predchádzajúca stránka123Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Ideme sa „najesť”, alebo si chceme užiť kulinársky zážitok?
Svadobné trendy sa zmenili. Viete, kam sa presunul dôraz?
Stravou k zdraviu
Príprava na národné kolo svetovej kuchárskej súťaže Bocuse d’Or 2025
Mak – malé zrnká s veľkým účinkom
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Adult friendly. O hotely priateľské k dospelým je záujem
Nasledujúci článok Otvoreny den Akademie hoteliera Otvorený deň Akadémie hoteliera prináša inšpirácie, novinky a stretnutia
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

HotelyZo sveta

Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok

Jarmila Horváthová
Jarmila Horváthová
7. novembra 2025
33 inšpirácií pre moderný EKO hotel
HORECA Konferencia prinesie inšpirácie, networking aj Hoteliera roka
Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
Slovensko láka Maďarov a Rumunov na zimné zážitky

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta