Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Ktoré remeselné pivo je najlepšie?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
V kategórii GRAND CHAMPION zvíťazil Simeon Tropic 14,7° Simeon, Piešťany.
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Ktoré remeselné pivo je najlepšie?
Eventy, súťaže, oceneniaNápoje

Ktoré remeselné pivo je najlepšie?

TS
TS
Uverejnené: 25. októbra 2023
3 min. čítania
V kategórii GRAND CHAMPION zvíťazil Simeon Tropic 14,7° Simeon, Piešťany.
Zdieľať

Odpoveď dáva druhý ročník degustačnej súťaže Slovenský pohár remeselného piva 2023 sa konal v septembri v pivovare ŽiWell v Piešťanoch, slávnostné odovzdanie cien prebiehalo začiatkom októbra v Kaštieli Pálffy vo Svätom Jure. Súťaž organizovala Asociácia malých nezávislých pivovarov Slovenska.

O titul najlepších remeselných pív sa uchádzalo 22 pivovarov v 2 skupinách a v 9+1 kategóriách. Súťažiť mohli malé pivovary s ročnou produkciou do 200 000 hl vyrobeného piva. Súťažné pivá degustovalo 14 degustátorov pri 4 degustačných stoloch.

- Inzercia-
Ad image

“Som veľmi rád, že sa nám po ťažkých pandemických časoch podarilo nadviazať na úspešný prvý ročník degustačnej súťaže z roku 2019. Prihlásil sa pekný počet pivovarov s viac ako 100 súťažnými pivami a myslím si, že nasledujúce ročníky počet pivovarov aj súťažných pív bude stúpať,“ povedal predseda asociácie Ing. Ľubomír Vančo.

Podľa organizátorov súťaž prebehla korektne a nezávisle. Okrem nezávislých odborných hodnotiteľov hodnotili pivá aj degustátori z pivovarov. “Systém vylučuje možnosť, aby degustátori vyslaní pivovarmi mohli dostať k hodnoteniu pivá zo svojich pivovarov. Preto je táto súťaž pre pivovary garanciou odborného a nezávislého prístupu podľa medzinárodných štandardov,“ uviedol podpredseda asociácie Ing. Ladislav Kovács.

Nezávislí degustátori ocenili pivá zo 17-tich pivovarov.

- Inzercia -
Ad image

Výsledky súťaže

Počet prihlásených pivovarov : 22

Počet prihlásených pív : 104

Počet súťažných kategórií : 9+1

12Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Aké je VÍNO ROKA 2023®?
Jesenné gastrofestivaly: fine dining aj „najfajnejšia kuchňa“
Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre
Koktail je zážitkom aj očakávaním
Celosvetové finále Bocuse d’Or – tentokrát aj so slovenským tímom!
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Tomáš Sokologorský: Čo ma posúva ako hoteliera
Nasledujúci článok Jasná, foto (c) Marek Hajkovský Zima môže začať, skipasy sú už v predpredaji
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Pozvánka

Revolúcia v prístupe k hotelierstvu – prichádza HORECA KONFERENCIA 2025

PR
PR
12. mája 2025
Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
Norbert Longauer: Krízový manažment je umenie navigácie v búrke
Praktická maturita V.C v znamení Art of Taste
Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta