Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Ktoré remeselné pivo je najlepšie?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
V kategórii GRAND CHAMPION zvíťazil Simeon Tropic 14,7° Simeon, Piešťany.
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Ktoré remeselné pivo je najlepšie?
Eventy, súťaže, oceneniaNápoje

Ktoré remeselné pivo je najlepšie?

TS
TS
Uverejnené: 25. októbra 2023
3 min. čítania
V kategórii GRAND CHAMPION zvíťazil Simeon Tropic 14,7° Simeon, Piešťany.
Zdieľať

Odpoveď dáva druhý ročník degustačnej súťaže Slovenský pohár remeselného piva 2023 sa konal v septembri v pivovare ŽiWell v Piešťanoch, slávnostné odovzdanie cien prebiehalo začiatkom októbra v Kaštieli Pálffy vo Svätom Jure. Súťaž organizovala Asociácia malých nezávislých pivovarov Slovenska.

O titul najlepších remeselných pív sa uchádzalo 22 pivovarov v 2 skupinách a v 9+1 kategóriách. Súťažiť mohli malé pivovary s ročnou produkciou do 200 000 hl vyrobeného piva. Súťažné pivá degustovalo 14 degustátorov pri 4 degustačných stoloch.

“Som veľmi rád, že sa nám po ťažkých pandemických časoch podarilo nadviazať na úspešný prvý ročník degustačnej súťaže z roku 2019. Prihlásil sa pekný počet pivovarov s viac ako 100 súťažnými pivami a myslím si, že nasledujúce ročníky počet pivovarov aj súťažných pív bude stúpať,“ povedal predseda asociácie Ing. Ľubomír Vančo.

Podľa organizátorov súťaž prebehla korektne a nezávisle. Okrem nezávislých odborných hodnotiteľov hodnotili pivá aj degustátori z pivovarov. “Systém vylučuje možnosť, aby degustátori vyslaní pivovarmi mohli dostať k hodnoteniu pivá zo svojich pivovarov. Preto je táto súťaž pre pivovary garanciou odborného a nezávislého prístupu podľa medzinárodných štandardov,“ uviedol podpredseda asociácie Ing. Ladislav Kovács.

Nezávislí degustátori ocenili pivá zo 17-tich pivovarov.

Výsledky súťaže

Počet prihlásených pivovarov : 22

Počet prihlásených pív : 104

Počet súťažných kategórií : 9+1

12Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

EURÓPSKE kolo kuchárskej súťaže BOCUSE D‘OR pozná víťaza
Slovenský gin získal zlato v súťaži World Gin Awards
Hľuzovka, rak, aj kelový prívarok. Festival fine dining-u je za nami
Gurmán Award 2024: Najlepšie hotelové reštaurácie sú v Tatrách
Zimný festival jedla 2023 bol rekordný
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Tomáš Sokologorský: Čo ma posúva ako hoteliera
Nasledujúci článok Jasná, foto (c) Marek Hajkovský Zima môže začať, skipasy sú už v predpredaji
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Manažment

Efektívna porada. Vyhnite sa chybám na mítingoch

Peter Seemann
Peter Seemann
19. novembra 2025
Hotelierka roka 2024 Michaela Pospiš Grančičová: „Hotelierstvo musí mať človek v srdci.“
Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku
Incoming na Slovensku. Zvýšime našu atraktívnosť pre zahraničie?
Poznáme víťaza prestížnej ankety HOTELIER ROKA 2024

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta