Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
    Slovenské Maledivy. Tília Resort ukázal novú letnú tvár Oravy
    6. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Ktoré remeselné pivo je najlepšie?
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
V kategórii GRAND CHAMPION zvíťazil Simeon Tropic 14,7° Simeon, Piešťany.
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Ktoré remeselné pivo je najlepšie?
Eventy, súťaže, oceneniaNápoje

Ktoré remeselné pivo je najlepšie?

TS
TS
Uverejnené: 25. októbra 2023
3 min. čítania
V kategórii GRAND CHAMPION zvíťazil Simeon Tropic 14,7° Simeon, Piešťany.
Zdieľať

Odpoveď dáva druhý ročník degustačnej súťaže Slovenský pohár remeselného piva 2023 sa konal v septembri v pivovare ŽiWell v Piešťanoch, slávnostné odovzdanie cien prebiehalo začiatkom októbra v Kaštieli Pálffy vo Svätom Jure. Súťaž organizovala Asociácia malých nezávislých pivovarov Slovenska.

O titul najlepších remeselných pív sa uchádzalo 22 pivovarov v 2 skupinách a v 9+1 kategóriách. Súťažiť mohli malé pivovary s ročnou produkciou do 200 000 hl vyrobeného piva. Súťažné pivá degustovalo 14 degustátorov pri 4 degustačných stoloch.

- Inzercia-
Ad image

“Som veľmi rád, že sa nám po ťažkých pandemických časoch podarilo nadviazať na úspešný prvý ročník degustačnej súťaže z roku 2019. Prihlásil sa pekný počet pivovarov s viac ako 100 súťažnými pivami a myslím si, že nasledujúce ročníky počet pivovarov aj súťažných pív bude stúpať,“ povedal predseda asociácie Ing. Ľubomír Vančo.

- Inzercia-
Ad image

Podľa organizátorov súťaž prebehla korektne a nezávisle. Okrem nezávislých odborných hodnotiteľov hodnotili pivá aj degustátori z pivovarov. “Systém vylučuje možnosť, aby degustátori vyslaní pivovarmi mohli dostať k hodnoteniu pivá zo svojich pivovarov. Preto je táto súťaž pre pivovary garanciou odborného a nezávislého prístupu podľa medzinárodných štandardov,“ uviedol podpredseda asociácie Ing. Ladislav Kovács.

Nezávislí degustátori ocenili pivá zo 17-tich pivovarov.

- Inzercia -
Ad image

Výsledky súťaže

Počet prihlásených pivovarov : 22

Počet prihlásených pív : 104

Počet súťažných kategórií : 9+1

12Nasledujúca stránka

Mohlo by sa vám páčiť

Vôňa jesene vo Vinárstve Mrva & Stanko
Žilina pripravuje skvelých odborníkov pre gastronómiu
Francúzov nadchli bryndzové halušky, tvrdí šéfkuchár Vlado Morochovič
Eurocup 2024 ukázal budúcnosť slovenskej gastronómie
Živé varenie s hviezdami Michelin, workshopy a semináre
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Tomáš Sokologorský: Čo ma posúva ako hoteliera
Nasledujúci článok Jasná, foto (c) Marek Hajkovský Zima môže začať, skipasy sú už v predpredaji
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

DodávateliaHotelReštaurácia

NÁBYTOK ŠPECIÁLNE KONCIPOVANÝ PRE SEGMENT HORECA

PR
PR
30. júla 2025
Ako premeniť dovolenku na Slovensku na zážitok konkurujúci moru
Priehrada Liptovská Mara – poznaná aj nepoznaná
Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
Svadobné trendy sa zmenili. Viete, kam sa presunul dôraz?
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta