Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Poznáme víťaza národného kola prestížnej súťaže Bocuse d’Or!
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Poznáme víťaza národného kola prestížnej súťaže Bocuse d’Or!
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Poznáme víťaza národného kola prestížnej súťaže Bocuse d’Or!

red.
red.
Uverejnené: 29. októbra 2025
1 min. čítania
Zdieľať

Tatranský hotel má veľký dôvod na oslavu! Šéfkuchár Hotela Lomnica Patrik Pokrývka sa stal víťazom národného kola prestížnej celosvetovej kuchárskej súťaže Bocuse d’Or.

V utorok 29. októbra 2025 sa v priestoroch R2N Business Center v Banskej Bystrici uskutočnilo národné kolo prestížnej kuchárskej súťaže Bocuse d’Or National Selection Slovakia 2025.
Podujatie zorganizoval Bocuse d’Or Team Slovakia pri Slovenskom zväze kuchárov a cukrárov (SZKC) v zastúpení Vojto Artz a Peter Duranský.

Víťaz národného kola – Patrik Pokrývka zaujal porotu svojím škandinávskym rukopisom, dôrazom na sezónnosť a čistotu chutí.

Jeho precíznosť a pokoj počas celej súťaže odrážali roky skúseností z reštaurácií ako Noma či Maaemo. Tím si odniesol titul víťaza a právo reprezentovať Slovensko na európskom kole v roku 2026. Tím Patrika Pokrývku získal aj CENU ZA NAJLEPŠIU MISU.

CENU PRE NAJLEPŠIEHO ASISTENTA ZÍSKALA VIKTÓRIA OROLÍNOVÁ z tímu Patrika Pokrývku.

CENU VIP POROTY získal tím STANISLAVA OPOLDA

Generálnym partnerom súťaže je Bidfood Slovakia.

Patrik Pokrývka bude reprezentovať Slovensko na európskom kole Bocuse d’Or 2026 a získa tak šancu postúpiť na svetové finále v Lyone.

Bližšie informácie o súťaži, porote a pripravovaných jedlách vám prinesieme už čoskoro.

Mohlo by sa vám páčiť

Francúzov nadchli bryndzové halušky, tvrdí šéfkuchár Vlado Morochovič
Zákulisie raňajkovej scény
Žilina pripravuje skvelých odborníkov pre gastronómiu
Krízy prajú odvážnym
Zimný festival jedla 2025 začína, ochutnajte novinky!
OZNAČENÉ:Bocuse d’Or
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Izraelskí hostia sa vracajú do slovenských hotelov
Nasledujúci článok Šachtičky Lyžiarske Stredisko Slovensko láka Maďarov a Rumunov na zimné zážitky
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

OsobnostiRozhovory

Hotelierka roka 2024 Michaela Pospiš Grančičová: „Hotelierstvo musí mať človek v srdci.“

Zlatica Kramárová
Zlatica Kramárová
17. novembra 2025
Zimnú sezónu odštartoval Tatranský ľadový dóm na Hrebienku
Incoming na Slovensku. Zvýšime našu atraktívnosť pre zahraničie?
Poznáme víťaza prestížnej ankety HOTELIER ROKA 2024
Norbert Frank a jeho gastronomická fabrika

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta