Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Poznáme výsledky finále Bocuse d´Or! Slováci obstáli nad očakávanie
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Poznáme výsledky finále Bocuse d´Or! Slováci obstáli nad očakávanie
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Poznáme výsledky finále Bocuse d´Or! Slováci obstáli nad očakávanie

Jarmila Horváthová
Jarmila Horváthová
Uverejnené: 27. januára 2025
1 min. čítania
Zdieľať

Slovensko sa pri svojej prvej účasti v svetovom finále najprestížnejšej kuchárskej súťaže Bocuse d´Or nestratilo. V konkurencii 24 tímov z celého sveta obsadilo úžasné 15. miesto, čím prekonali vlastné očakávanie pred súťažou.

Slovensko reprezentoval tím v zložení Marek Minarič (kandidát), Márk Janák (asistent) a Peter Vajgel (tréner).

- Inzercia-
Ad image

Víťazstvo a teda aj gastronomický Oscar, ako niekedy sošku nazývajú zostali tento rok doma. Zvíťazil tím Francúzska pred Dánskom a Švédskom.

- Inzercia -
Ad image
Víťazstvo zostalo doma, prvenstvo si odniesli Francúzi.

V ďalších kategóriách – najlepší commi, teda pomocník do 23 rokov zvíťazilo tiež Francúzsko, najlepšiu misu predviedlo podľa poroty Maďarsko (celkovo skončilo 13.-te, teda dve miesta pred Slovenskom) a najlepší “tanier” Nórsko. Cenu za sociálnu angažovanosť vyhrali Nový Zéland a Čile.

Podrobnejšiu správu a reportáž priamo z Lyonu z finále Bocuse d´Or aj s dojmami nášho tímu prinesieme čo najskôr.

Mohlo by sa vám páčiť

Varíme sezónne. Ako chutí jar?
Erasmus a duálne vzdelávanie formujú ďalšiu generáciu hotelierov
Pohár vína pre zdravie. Alebo naopak? Záleží od množstva
Ako chutí leto II.
Ako si vybrať dobrú raňajkovú kávu?
OZNAČENÉ:Bocuse d´Or
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Jarmila Horváthová
Odborných redaktorov, ktorí sa dokonale vyznajú v hotelovej branži a gastrobiznise môžete na Slovensku spočítať na prstoch jednej ruky. Jarka medzi nich patrí už roky, počas ktorých bola srdcom i hlavou prestížnych hodnotení Trend Top Hotely a reštaurácie Slovenska, ako aj odborných konferencií, spájajúcich hoteliersku branžu.
Predchádzajúci článok Foto:bts.aero Bratislavskému letisku pribudlo päť nových leteckých liniek
Nasledujúci článok Konferencia HOTCO 2025 vo Viedni očami slovenských hotelierov
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Interiér/ExteriérTéma

KNIHY, ktoré umocnia zážitok z pobytu

red.
red.
12. júna 2025
Využite sociálne siete na zvýšenie počtu rezervácií 
Ľudmila Buvalová: Posúvajú ma ľudia, budúcnosť a nové nápady
Menucka.sk oslavuje 10 rokov: Digitálny nástroj pre gastro prevádzky aj hotelové reštaurácie
Dizajnové trendy: 10 dôvodov pre zelenú stenu v hoteli
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta