V súčasnosti sa hotelové kuchyne stretávajú s výzvami spojenými s nedostatkom kvalifikovaného personálu. Niekedy stačí jediný výpadok v tíme a kvalita či plynulosť prevádzky môže byť ohrozená. Prichádzam ako externý šéfkuchár, aby som priniesol riešenie, stabilitu a nový impulz vtedy, keď to najviac potrebujete.
Som Vladimír Morochovič, šéfkuchár s viac ako 30-ročnou praxou a majiteľ spoločnosti Morochovič s. r. o. . Ponúkam profesionálne externé gastronomické služby pre hotely, penzióny, reštaurácie a veľkokapacitné prevádzky po celom Slovensku.
Mám prax v prevádzkach rôzneho druhu, som tovaroznalec a gastronomický konzultant so skúsenosťami s nastavovaním a rozbiehaním nových efektívnych a moderných gastrokonceptov pre reštaurácie aj hotely.
Okrem iného som prevádzkoval vlastnú úspešnú reštauráciu Morochovic Restaurant v Bratislave, kompletne nastavoval a rozbiehal rôzne reštaurácie – napríklad X-Bionic Hotel v Šamoríne, Kozí Vŕšok, či v roku 2024 zastrešoval gastronómiu Maison Slovaque na Letných olympijských hrách v Paríži…Viac o mojich aktivitách nájdete TU

Čo prinášam do vašej kuchyne
- Okamžitá výpomoc a záskok
Krátkodobo doplním váš tím, aby všetko fungovalo hladko a hostia dostali vysokú kvalitu, na akú sú zvyknutí. - Nastavenie procesov a systémov
Optimalizujem chod kuchyne, pripravím efektívne postupy a pomôžem personálu pracovať efektívnejšie. - Sezónna ponuka, tematické dni, škola varenia, eventy
Spoločne pripravíme menu, ktoré reflektuje sezónu, aktuálne trendy a obohatí gastronomický zážitok vašich hostí. - Audit prevádzky a poradenstvo
Skontrolujem a navrhnem zlepšenia v kuchyni, aby všetko fungovalo hladko a bezpečne. - Tréning a mentoring šéfkuchárov
Vzdelávam a školím váš tím, aby ste mali stabilnú a kompetentnú kuchyňu aj do budúcnosti.
