NAJNOVŠIE ČLÁNKY

Gastrolove 2025: Ako žiť a prežiť v gastronómii aj ďalšie roky

„Ako žiť a prežiť v Gastronómii s láskou?“ Aj na túto otázku už roky prinášajú odpoveď odborníci na podujatí (ne)konferencia Gastrolove. Podujatie sa každý rok koná v priestoroch Elektrárne Piešťany. Ponúka celodenný…

TS
TS

NAJČÍTANEJŠIE

Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****

Náš rezort Liptovský Dvor tento rok oslavuje okrúhle 20. výročie. Počas…

Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek

Obľúbené miesto rekreácie na východnom Slovensku, vodná nádrž Domaša mala nezvyčajný…

Slovensko má priame letecké spojenie so severom Európy

Bratislava má od začiatku leta priame letecké spojenie s dánskou metropolou…

TÉMY

Čo SKUTOČNE funguje pri motivácii zamestnancov

Úsmev recepčnej, ochotný čašník, upratovačka, ktorá si dá záležať na každom detaile – to sú ľudia, ktorí tvoria zážitok hostí.…

6 min. čítania

Longevity: Hotel ako oáza zdravia a vitality

Longevity – predlžovanie kvalitného a zdravého života – sa stáva…

3 min. čítania

Platformy sociálnych sietí: Prejdite od lajkov k rezerváciám

Platformy sociálnych sietí ponúkajú jedinečné príležitosti na nadviazanie kontaktu s…

6 min. čítania

Aká je vaša tohtoročná stratégia na dosiahnutie úspechu?

Nový rok v hotelierstve nie je len o plných kalendároch a predajných…

7 trendov v hotelierstve: Ako sa prispôsobiť moderným cestovateľom

Cestovateľské trendy sa neustále menia a hotelierstvo musí byť pripravené reagovať na…

Škola pre život: Oddychové zóny a nové trendy vo vzdelávaní

Pred tromi rokmi prevzal na Hotelovej akadémii v Liptovskom Mikuláši žezlo od…

HOTELY

Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie

V historickom hoteli sa stretli dve generácie: študenti, ktorí sú na začiatku cesty, a seniori, ktorých cesta sa pomaly končí Text: Ivana Holubčíková, riaditeľka hotela…

5 min. čítania
Počasie
5°C
Bratislava
broken clouds
7° _ 3°
85%
5 km/h