Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
    Hotelier Boris Gula: V Grécku má všetko svoj čas
    11. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Otváracia večera ZFJ bola v reštaurácii MenJu
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Otváracia večera ZFJ bola v reštaurácii MenJu
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Otváracia večera ZFJ bola v reštaurácii MenJu

red.
red.
Uverejnené: 21. januára 2023
2 min. čítania
Zdieľať

Gurmánska oslava jedla má za sebou tohtoročnú otváraciu večeru. Čo pripravil hosťom skúsený šéfkuchársky tandem Korbelič + Sika reštaurácie MenJu v Hoteli Aston?

Otváracia večera Zimného festivalu jedál 2023 sa konala v piatok 20. januára v novootvorenej reštaurácii MenJu, no obľúbený festival jedla prebieha už od 14. januára vo vybraných reštauráciách celého Slovenska. Slávnostné otvorenie tento rok padlo na novootvorenú reštauráciu známeho šéfkuchárskeho tandemu Martin Korbelič a Tomáš Sika.

Podávalo sa špeciálne menu pozostávajúce z klasickej polievky máčanky, diviny z považských lesov s makom a tekvicovou haruľou.

Dezert bol pre každého prítomného gurmána milou spomienkou na detstvo – detská krupica v novodobom šate..

Jedlá boli upravené moderným štýlom a chuťovo fantasticky vyladené, hostia si užili aj spoločnosť známych šéfkuchárov, ako aj organizátora festivalu Radoslava Nackina. Ten odštartoval festival prípitkom s Champagne Laurent Perrier a príhovorom.

Organizátor a riaditeľ festivalu Radoslav Nackin poďakoval partnerom festivalu, predovšetkým spoločnosti KON – RAD, ktorá dodáva k festivalovým menu svetoznámu vodu S.Pellegrino a tiež Champagane Laurent Perrier. O skvelú atmosféru sa postaral klavirista Tomáš Dome a príjemná profesionálna obsluha reštaurácie.

Festival bude prebiehať až do 26. februára a tak máte, milí gurmáni, ešte čas rezervovať si špeciálne festivalové menu v 40 reštauráciách, ktoré nájdete na stránke https://www.zimnyfestivaljedla.sk/

Mohlo by sa vám páčiť

Súťaž s vôňou likéru
Baristická súťaž rytiera čiernej dámy
Leto v pohári – vyskúšajte TOP koktaily roku 2025
Gastrolove 2025: Ako žiť a prežiť v gastronómii aj ďalšie roky
Gastro dobieha zmena zvyklostí a personálna podvýživa
OZNAČENÉ:MenJu RestaurantRadoslav NackinZimný festival jedál
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Ľubomír Šimko: Reklama, ktorá predáva
Nasledujúci článok Chrámy severovýchodu – ponuka na voľný čas
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

ManažmentTéma

33 inšpirácií pre moderný EKO hotel

Radim Beneš
Radim Beneš
4. novembra 2025
HORECA Konferencia prinesie inšpirácie, networking aj Hoteliera roka
Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
Slovensko láka Maďarov a Rumunov na zimné zážitky
Poznáme víťaza národného kola prestížnej súťaže Bocuse d’Or!

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta