Categories
Miroslav Knižka: Celý svet rieši PRIAMY PREDAJ
Published: apríl 29, 2018
Na odbornom stretnutí hotelierov zaujal svojím príspevkom mladý riaditeľ tatranského hotela Crocus Miroslav Knižka. Témou, ktorú priniesol a ktorej venoval svoje postgraduálne štúdium, sú moderné manažérske metódy a špeciálne priamy predaj hotelového produktu.
Katarína Lukáčová: Konferencia má mnoho tvárí
Published: apríl 29, 2018
Obchodno-marketingová riaditeľka hotelového segmentu TMR, a. s., má v živote vskutku originálne vášne. Zdrojom nekonečnej energie sú pre ňu cesty na motorke, putovanie na lodi a poznávanie nového. Miluje dobrodružstvo, nevšedné zážitky, ale aj kongresový a incentívny turizmus, tzv. MICE segment. O víziách, perspektívach a realite tej poslednej z nich sme sa so zástupkyňou najvýznamnejšieho slovenského subjektu v cestovnom ruchu rozprávali na Troch Studničkách nad hotelovou vychýrenou, takmer „destinačnou“, kyslou hubovou polievkou.
Jakub Reimitz: Trendom sú kvalitné bistrá
Published: apríl 29, 2018
Jakub Reimitz patril po celý čas svojho pôsobenia na Slovensku medzi gastronomickú špičku. Po šiestich rokoch v Malecóne na brehu Dunaja otváral niekoľko reštaurácií v Bratislave – v Hoteli Albrecht, Sladovňu a iné. My sme ho po pár rokoch stretli opäť v Prahe a boli sme, tak ako aj vy, zvedaví, kam ho teraz osud zavial.
Malý hotel s veľkým srdcom
Published: apríl 29, 2018
Útulnému rodinnému hotelu spod Tatier sa za pár rokov svojej existencie podarilo zaujať aj v zahraničí, kde v posledných mesiacoch za svoju kvalitu a pohostinnosť dostal dve významné ocenenia. Luxusný butikový Hotel Hviezdoslav od jeho otvorenia vedie dlhoročná riaditeľka Hotelovej akadémie v Kežmarku Sylvia Holopová spolu so svojím synom Petrom Holopom, ktorý je majiteľom hotela.
Kurz varenia s Ľubom Herkom - Krémové rizoto
Published: apríl 28, 2018
Rizoto je veľmi jednoduché a ľahké letné jedlo, pokiaľ je pripravené podľa správneho technologického postupu. Ten nám priblíži Ľubo Herko v letnom kurze varenia.