Rubriky
Juraj Marko: Nachádzame cesty, ako napredovať
Uverejnené: december 7, 2022
Automatická recepcia, online check-in, vstup do hotela aj objednávka v reštaurácii cez QR kód, tematické izby s technologickým prístupom k informáciám... Aj takéto atraktívne až futuristické zmeny sú „dieťaťom“ nechcených pandemických rokov. Nielen o nich hovoríme s Jurajom Markom, ktorý už desaťročie úspešne vedie dizajnový biznis Hotel Set v Bratislave.
O rodinnom podnikaní v cestovnom ruchu
Uverejnené: december 7, 2022
Základnou podmienkou fungovania je vzájomný rešpekt a zdravé vzťahy v rodine. Rodina, ktorá sa navzájom ľudsky rešpektuje, vie komunikovať, je schopná vytvoriť si jasné pravidlá fungovania a ochotná ich dodržiavať, má veľkú šancu na úspech v spoločnom podnikaní.
l‘atelier du foie gras, kráľovná sviatočných tabúľ
Uverejnené: december 1, 2022
Foie gras je vo frankofónnom svete kráľovnou sviatočných tabúľ a nesmie chýbať na žiadnom slávnostnom stole.
Učitelia HA v Prešove sa vzdelávali v Slovinsku
Uverejnené: november 23, 2022
Zvyšovanie kvality školy cez mobilitu v rámci programu Erasmus+ bolo motívom odbornej stáže pedagógov Hotelovej akadémie v partnerskej škole v slovinskom Blede.
Fondue
Uverejnené: november 4, 2022
Hamburger, hotdog, kebab, pizza, suši, poké či mexické quesadillas – to všetko sa už zabývalo na našich stoloch a v reštauračnej ponuke. Začína sa to trendsetterom, ktorý prinesie do domoviny kúsok netradična, a nová móda je na svete. Našou inšpiráciou, ideálnou na chladné mesiace, je fondue.