Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Moderné odborné učebne pre budúcich profesionálov
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Moderné odborné učebne pre budúcich profesionálov
Eventy, súťaže, oceneniaVzdelávanie

Moderné odborné učebne pre budúcich profesionálov

TS
TS
Uverejnené: 18. decembra 2024
2 min. čítania
Zdieľať

Nové odborné učebne pribudli Súkromnej strednej odbornej škole – Magán Szakközépiskola v novopostavenej reštaurácii Park Restaurant. Pracoviská s modernými technológiami tak od októbra poskytujú žiakom aj učiteľom školy možnosť zdokonaliť svoje praktické zručnosti a tak odpovedať na potreby praxe.

Slávnostného otvorenia sa zúčastnili pozvaní hostia, spolupracovníci a študenti, ktorí predviedli krátke scénky ilustrujúce aktivity školy doma i v zahraničí v rámci odbornej praxe.

Riaditeľka školy Mgr. Gizela Kubačková, predstavila výhody nového pracoviska pre odbory kuchár, pracovník v gastronómii a hotelová akadémia. Nové odborné učebne sú vybavené modernými technológiami a umožňujú žiakom dosiahnuť profesionálnu úroveň vzdelávania. Škola začínala pred 16 rokmi so skromným počtom 50 žiakov, dnes poskytuje vzdelanie pre približne 250 žiakov.

Výsledky trojročnej práce

Zriaďovateľ školy Mgr. Zoltán Greksa, ocenil úspechy realizačného tímu, ktorý počas troch rokov zrenovoval areál bývalého dopravného ihriska. Oznámil tiež plány na otvorenie reštaurácie pre širokú verejnosť, ktoré sa majú zrealizovať v budúcom roku. V závere poďakoval firmám, ktoré sa podieľali na realizácii projektu.

Po oficiálnom prestrihnutí pásky sa konala recepcia, kde mohli hostia ochutnať rôzne špeciality. Žiaci pripravili jedlá medzinárodnej aj regionálnej kuchyne, vrátane hubových lasagní s hľuzovkou, cyperského souvlaki, tradičného tvarohového koláča „Rákóczi-túrós“ či palóckych lokší so šípkovým lekvárom.

Podujatie na počesť slávnostného otvorenia učební privítalo približne 100 hostí. Organizátori sa tešili z prítomnosti primátora a viceprimátora mesta, vedúcich predstaviteľov mestského úradu, odboru školstva a mládeže, ako aj riaditeľov základných a stredných škôl z okolia. Pozvanie prijali aj zástupcovia Národnej agentúry pre program Erasmus+, Regionálneho úradu verejného zdravotníctva, Centra pedagogicko-psychologického poradenstva a firiem zapojených do realizácie projektu.

Mohlo by sa vám páčiť

Erasmus+ a získavanie odborných zručností
Organizujete svadby? Svadobný summit prináša trendy, networking aj cenotvorbu
Poznáme víťaza národného kola prestížnej súťaže Bocuse d’Or!
Žilinská hotelová akadémia prepája teóriu s praxou
Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
OZNAČENÉ:Stredné odborné školy
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Nové vedenie Bratislava Tourist Board: Učme sa od konkurencie, ale poďme vlastnou cestou
Nasledujúci článok Keď sú zamestnanci rovnako dôležití ako hostia
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

DodávateliaHotelReštauráciaWellness

Ako vyzerá zodpovedné podnikanie v hotelierstve?

Advertoriál
Advertoriál
11. novembra 2025
Norbert Frank a jeho gastronomická fabrika
Bratislava má historicky najviac pravidelných leteckých liniek
Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
33 inšpirácií pre moderný EKO hotel

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta