Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
    Hotel ACADEMIA
    Hotel ACADEMIA: Ikona Tatier, ktorá spája vedu, pohodlie a harmóniu s prírodou
    13. marca 2025
    Bratislavský hotel Sheraton oslavuje 15. výročie otvorenia
    25. februára 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
    Zábava na snehu pokračuje! Na ľadovci lyžujete do mája
    9. marca 2025
    Top 10 hotel openings 2025
    9. februára 2025
  • O nás
Čítanie: Moderné odborné učebne pre budúcich profesionálov
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Moderné odborné učebne pre budúcich profesionálov
Eventy, súťaže, oceneniaVzdelávanie

Moderné odborné učebne pre budúcich profesionálov

TS
TS
Uverejnené: 18. decembra 2024
2 min. čítania
Zdieľať

Nové odborné učebne pribudli Súkromnej strednej odbornej škole – Magán Szakközépiskola v novopostavenej reštaurácii Park Restaurant. Pracoviská s modernými technológiami tak od októbra poskytujú žiakom aj učiteľom školy možnosť zdokonaliť svoje praktické zručnosti a tak odpovedať na potreby praxe.

Slávnostného otvorenia sa zúčastnili pozvaní hostia, spolupracovníci a študenti, ktorí predviedli krátke scénky ilustrujúce aktivity školy doma i v zahraničí v rámci odbornej praxe.

- Inzercia-
Ad image

Riaditeľka školy Mgr. Gizela Kubačková, predstavila výhody nového pracoviska pre odbory kuchár, pracovník v gastronómii a hotelová akadémia. Nové odborné učebne sú vybavené modernými technológiami a umožňujú žiakom dosiahnuť profesionálnu úroveň vzdelávania. Škola začínala pred 16 rokmi so skromným počtom 50 žiakov, dnes poskytuje vzdelanie pre približne 250 žiakov.

Výsledky trojročnej práce

Zriaďovateľ školy Mgr. Zoltán Greksa, ocenil úspechy realizačného tímu, ktorý počas troch rokov zrenovoval areál bývalého dopravného ihriska. Oznámil tiež plány na otvorenie reštaurácie pre širokú verejnosť, ktoré sa majú zrealizovať v budúcom roku. V závere poďakoval firmám, ktoré sa podieľali na realizácii projektu.

Po oficiálnom prestrihnutí pásky sa konala recepcia, kde mohli hostia ochutnať rôzne špeciality. Žiaci pripravili jedlá medzinárodnej aj regionálnej kuchyne, vrátane hubových lasagní s hľuzovkou, cyperského souvlaki, tradičného tvarohového koláča „Rákóczi-túrós“ či palóckych lokší so šípkovým lekvárom.

- Inzercia -
Ad image

Podujatie na počesť slávnostného otvorenia učební privítalo približne 100 hostí. Organizátori sa tešili z prítomnosti primátora a viceprimátora mesta, vedúcich predstaviteľov mestského úradu, odboru školstva a mládeže, ako aj riaditeľov základných a stredných škôl z okolia. Pozvanie prijali aj zástupcovia Národnej agentúry pre program Erasmus+, Regionálneho úradu verejného zdravotníctva, Centra pedagogicko-psychologického poradenstva a firiem zapojených do realizácie projektu.

Mohlo by sa vám páčiť

Ak vás uchádzač na pohovore zaujme, vezmite ho hneď. Zajtra už nemusí byť voľný
Francúzov nadchli bryndzové halušky, tvrdí šéfkuchár Vlado Morochovič
Žilinská hotelová akadémia prepája teóriu s praxou
Budujte svoj tím systematicky
Ktoré sú najlepšie slovenské reštaurácie podľa World Culinary Awards?
OZNAČENÉ:Stredné odborné školy
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Nové vedenie Bratislava Tourist Board: Učme sa od konkurencie, ale poďme vlastnou cestou
Nasledujúci článok Keď sú zamestnanci rovnako dôležití ako hostia
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

Hotely

Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína

PR
PR
9. mája 2025
Rozwitha Bieber: V hotelierstve som sa naučila pokore aj číslam
Aká je vaša tohtoročná stratégia na dosiahnutie úspechu?
Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
HORECA & EXPO 2025 riešila aktuálne výzvy sektora hospitality
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta