Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Kaskády zrejú ako víno. 20 rokov oslávili komorne
    10. októbra 2025
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Inšpirácia pre hotelierov. Ako premeniť lokalitu na zážitok
    7. novembra 2025
    Ktoré sú TOP slovenské hotely podľa World Travel Awards 2025?
    2. novembra 2025
    České hotely získali prestížne ocenenia MICHELIN Key Hotels
    26. októbra 2025
    Plánujete výlet? Spojte Londýn s gurmánskym dobrodružstvom!
    24. októbra 2025
    Desatoro dubajského hotelového sveta, ktoré vás môže inšpirovať
    29. augusta 2025
  • O nás
  • HOTEL MarketplaceNOVÉ
Čítanie: Svadobné trendy 2023
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • HOTEL MarketplaceNové
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Téma > Svadobné trendy 2023
Téma

Svadobné trendy 2023

Anna Gocoliaková
Anna Gocoliaková
Uverejnené: 24. júna 2023
7 min. čítania
Zdieľať

Vlastný (samostatný) bar

Ďalšou nie úplne novinkou je samostatný bar s ponukou rôznych miešaných kokteilov. Či už len na pár hodín, alebo počas celej svadby, hostia si budú môcť nechať namiešať skvelý drink bez toho, aby zaň museli platiť. Tento druh cateringu patrí medzi najväčšie trendy tohto roka.

Náš tip: Nápad, ktorý dodá svadbe jednoznačne šmrnc je drink inšpirovaný mladomanželmi. Preto by ste mali do ponuky baru vytvoriť špeciálny nápoj, na ktorý budú hostia a najmä svadobný pár neskôr spomínať.

Veľkoleposť, svadobný maximalizmus

Záverečným trendom roka 2023 je maximalizmus. Vyvolal ošiaľ napriek tomu, že je v rozpore s populárnou udržateľnosťou. Veža zo šampanského na privítanie, niekoľkochodové menu ako zážitok pre gurmánov, veselé vzory, prepracované detaily dramatické stopy, farebnosť výzdoby… Všetky tieto prvky so sebou prinášajú energiu a hravosť, ktorá hostí nepochybne očarí.

Náš tip: Efektívnym spôsob ako maximalizovať veľkoleposť je napríklad tanečný parketu na mieru. Nebojte sa použiť unikátne materiály ako zrkadlovú, šachovnicovú či LED podlahu, ktorá mení farebné odtiene.

Destinačné svadby

Veľkým trendom je vybrať sa na svadobnú hostinu spolu so svadobčanmi na špeciálnu destináciu. Cieľ závisí od finančných možností svadobného páru – od najvzdialenejšej exotiky, až po… horskú chatu či hotel, ktorý môže pokojne byť aj váš…

Samozrejme, trendov je ešte oveľa viac. Veríme však, že vám tento článok priniesol inšpiráciu a využiteľné tipy pre aktuálnu svadobnú sezónu.

Foto: Unsplash

Predchádzajúca stránka123

Mohlo by sa vám páčiť

7 jednoduchých krokov k motivujúcej spätnej väzbe
Všetky parametre hotela viete ovplyvniť revenue manažmentom
Čo chýba slovenským wellnessom? Dotiahnuté detaily a tematická celistvosť s hotelom, tvrdia Denisa Holičová a Martin Mažár z blogu Milujemewellness.sk
Jesenný kurz revenue manažmentu I.
Konštruktívna kritika otvára cestu
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Autor:Anna Gocoliaková
Anička je náš najmladší člen tímu a skvele vyvažuje naše roky praxe svojim sviežim, ničím nezaťaženým pohľadom. Charakterizujú ju znaky jej generácie Z, Zoomers - je mladá, technicky zdatná a sociálne zameraná, čiže sa s jej skvelými nápadmi a príspevkami stretnete najmä na našich sociálnych sieťach.
Predchádzajúci článok Adela Zakarova, riaditeľka DoubleTree by Hilton Košice Adela Zakarová: Hotel ma veľmi baví
Nasledujúci článok 3 dôvody, prečo (opäť) navštíviť Dubaj
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

Eventy, súťaže, oceneniaGastroNápoje

Malokarpatský salón vín 2025 ocení 10 najlepších vín

TS
TS
25. novembra 2025
Lovebrand. Ako vytvoriť hotel, ktorý ľudia milujú?
SLOVAKIA TRAVEL propagovala Slovensko na severoamerickom trhu
Ako sa dostala Bratislava do veľkého barového sveta
Externý šéfkuchár. Nový vietor do hotelovej kuchyne

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta