Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Otváracia večera ZFJ bola v reštaurácii MenJu
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Otváracia večera ZFJ bola v reštaurácii MenJu
Eventy, súťaže, oceneniaGastro

Otváracia večera ZFJ bola v reštaurácii MenJu

red.
red.
Uverejnené: 21. januára 2023
2 min. čítania
Zdieľať

Gurmánska oslava jedla má za sebou tohtoročnú otváraciu večeru. Čo pripravil hosťom skúsený šéfkuchársky tandem Korbelič + Sika reštaurácie MenJu v Hoteli Aston?

Otváracia večera Zimného festivalu jedál 2023 sa konala v piatok 20. januára v novootvorenej reštaurácii MenJu, no obľúbený festival jedla prebieha už od 14. januára vo vybraných reštauráciách celého Slovenska. Slávnostné otvorenie tento rok padlo na novootvorenú reštauráciu známeho šéfkuchárskeho tandemu Martin Korbelič a Tomáš Sika.

- Inzercia-
Ad image

Podávalo sa špeciálne menu pozostávajúce z klasickej polievky máčanky, diviny z považských lesov s makom a tekvicovou haruľou.

Dezert bol pre každého prítomného gurmána milou spomienkou na detstvo – detská krupica v novodobom šate..

Jedlá boli upravené moderným štýlom a chuťovo fantasticky vyladené, hostia si užili aj spoločnosť známych šéfkuchárov, ako aj organizátora festivalu Radoslava Nackina. Ten odštartoval festival prípitkom s Champagne Laurent Perrier a príhovorom.

- Inzercia -
Ad image

Organizátor a riaditeľ festivalu Radoslav Nackin poďakoval partnerom festivalu, predovšetkým spoločnosti KON – RAD, ktorá dodáva k festivalovým menu svetoznámu vodu S.Pellegrino a tiež Champagane Laurent Perrier. O skvelú atmosféru sa postaral klavirista Tomáš Dome a príjemná profesionálna obsluha reštaurácie.

Festival bude prebiehať až do 26. februára a tak máte, milí gurmáni, ešte čas rezervovať si špeciálne festivalové menu v 40 reštauráciách, ktoré nájdete na stránke https://www.zimnyfestivaljedla.sk/

Mohlo by sa vám páčiť

Petícia za spravodlivú DPH
l‘atelier du foie gras, kráľovná sviatočných tabúľ
Môže mať úspech reštaurácia, kde si jedlo sami navaríte?
Varíme sezónne. Sólo pre zemiaky
Infinity – šoker, ktorý varí za vás!
OZNAČENÉ:MenJu RestaurantRadoslav NackinZimný festival jedál
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Ľubomír Šimko: Reklama, ktorá predáva
Nasledujúci článok Chrámy severovýchodu – ponuka na voľný čas
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

HotelyRozhovory

TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 

PR
PR
2. júna 2025
Pribudla nová letecká linka Bratislava – Tel Aviv
Uspejú hotelieri v hromadnej žalobe proti Booking.com ?
Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
Júnová výzva Ministerstva cestovného ruchu a športu SR
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta