Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
    5. augusta 2025
    Tohtoročné leto pri Domaši: Málo vody a veľa noviniek
    16. júla 2025
    Čím aktuálne žijeme: Lucia Melnová, event a front office manažérka, Liptovský Dvor****
    14. júla 2025
    Château Gbeľany: Záverečné skúšky, ktoré spájali generácie
    11. júla 2025
    Dáma v červenom. Lady in Red oslavuje 15 rokov
    7. júla 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    White Donkey Hotel****
    Trochu iná dovolenka. Luxusný únik na grécko-slovenský spôsob 
    25. júla 2025
    Obľúbené Chorvátsko ponúka 13 reštaurácií s hviezdami Michelin
    10. júla 2025
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
  • O nás
Čítanie: Gastronomy Slovakia sa zúčastnilo 400 hostí
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Gastronomy Slovakia
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Gastronomy Slovakia sa zúčastnilo 400 hostí
AktualityEventy, súťaže, oceneniaGastro

Gastronomy Slovakia sa zúčastnilo 400 hostí

red.
red.
Uverejnené: 4. mája 2023
3 min. čítania
Živé varenie na pódiu prinieslo mnohé inšpirácie.
Zdieľať

Koncom apríla sa v Refinery Gallery v Bratislave uskutočnil 8. ročník Gastronomy Slovakia, sympózia o modernej gastronómii a svetových trendoch, ktorého sa zúčastnilo 400 odborných hostí. Organizátorom bol bedeker Gurmán na Slovensku.

Obsah
Live cooking showsWorkshopy a masterclassyGASTRONOMY SLOVAKIA 2023 v číslach:

Lukratívny gastronomický event avantgardnej kuchyne navštívili odborníci v gastrobiznise. Majitelia, F&B manažéri a šéfkuchári si vychutnali živé vystúpenia a workshopy najlepších šéfkuchárov Európy. Viruózi svojho remesla sa na Gastronomy Slovakia podelili o svetové trendy v modernej gastronómii.

- Inzercia-
Ad image

Live cooking shows

Interaktívne live cooking shows Gastronomy Slovakia na pódiu prebiehali s michelinskými esami. Kto divákov tento rok inšpiroval?

- Inzercia-
Ad image

Oriol CASTRO, 2 michelinské hviezdy a majiteľ 3. najlepšej  reštaurácie na svete 2022  DISFRUTAR v Barcelone.

Gaetano TROVATO, 2 michelinské hviezdy a majiteľ reštaurácie ARNOLFO, Toskánsko

- Inzercia -
Ad image

István PESTI, 2 michelinské hviezdy, Plátan restaurant, Maďarsko

Paul Ivič, 1 michelinská hviezda, prvá vegetariánska reštaurácia v Rakúsku ocenená michelinskou hviezdou  

Jozef Breza, Kuchár roka 2022 na Slovensku. Spoločne s majiteľkou a somelierkou Gašperovho mlyna Slávkou Raškovič priblížili, ako dosiahli vrchol aj na báze čisto slovenských jedál a produktov. Okrem 3 Zlatých hviezdičiek bol ich podnik ocenený aj za ekologický prístup novinkou Gurmán Awards Zelenou vidličkou.

Uwe Machreich z reštaurácie TRIAD s jeho dlhoročným sous chefom Slovákom Romanom Chňapekom.

Uwe Machreich s Romanom Chňapekom

Workshopy a masterclassy

Somelieri a čašníci mali možnosť pozrieť a vychutnať na Gastronomy Slovakia zaujímavé masterclassy, napríklad so someliérom Tomášom Šajgalom o párovaní jedla a vína. Ďalšou inšpiráciou bol Miro Balla, riaditeľ a someliér Selaví. Hovoril o tom, ako môžu slovenské vína najlepšie podporiť chute špecialít z regiónov celého Slovenska. Účastníkov prekvapila Diana Barnová, manažérka a someliérka reštaurácie Irin párovaním autorských nealko drinkov s jedlami. Diana je samoukom, ktorý môže byť svojím entuziazmom príkladom aj profesionálnym someliérom. 

Masterclass Diany Barnovej o párovaní jedál a nealko drinkov.

Majiteľov a F&B manažérov zaujal na Gastronomy Slovakia masterclass o káve a najčastejších chybách pri jej výbere s Marekom Fajčíkom (Ebenica coffee). Kuchárov inšpiroval workshop Jána Dudu, šéfkuchára Bidfood Slovakia s.r.o. netradičným použitím suvidovaného mäsa na grilovanie. Grilovalo sa na otvorenom ohni na trendových griloch OFYR. O catering hostí sa postarali spoločnosť Bidfood, hlavný partner Gastronomy Slovakia a gastro partneri Upfield a Imeso.

Ebenica workshop s názvom Nie je káva ako káva – len príbeh nestačí.

GASTRONOMY SLOVAKIA 2023 v číslach:

8 michelinských hviezd (5 šéfkuchári)

3 Zlaté vidličky, Kuchár roka 2022 na Slovensku

25 špeciálnych vystavovateľov

5 Masterclassov a workshopov

400 odborných hostí

Mohlo by sa vám páčiť

Pizza a víno? Určite áno! Taliani by nevymysleli jedlo, ktoré sa k vínu nehodí
Štatistiky návštevnosti za rok 2023. Prekonali sme rekord?
Chystáte sa na olympiádu do Paríža? Navštívte Maison Slovaque!
Gurmáni tešte sa, Zimný festival jedla štartuje
Košický samosprávny kraj posilní turizmus sumou 1,35 milióna eur
OZNAČENÉ:GastroGastronomy SlovakiaMichelinoví šéfkuchári
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Erasmus a duálne vzdelávanie formujú ďalšiu generáciu hotelierov
Nasledujúci článok Vinylové podlahy sú hitom
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

- Inzercia-
Ad image

Najčítanejšie za posledných 7 dní

AktualityRegióny

Novinka v Nízkych Tatrách – turistika so sprievodcom

TS
TS
8. augusta 2025
Hotelieri hodnotia prvú polovicu leta 2025
Pridajte sa k hotelom, ktoré odmietajú krutý chov rýchlokurčiat
Od vášne k histórii k silnému hráčovi v hospitality segmente
Letná sezóna 2025: Návštevnosť rastie, no výzvy pretrvávajú
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta