Používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas so Zásadami ochrany osobných údajov.
Súhlasím
HotelierHotelierHotelier
Oznámenie Zobraziť viac
Font ResizerAa
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Hotely
    HotelyZobraziť viac
    TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 
    2. júna 2025
    Juraj Marko: Bratislavu čaká výrazný nárast ubytovacích kapacít
    12. mája 2025
    Thermal Šírava Spa Resort – termálne srdce Zemplína
    9. mája 2025
    V hoteli na brehu Štrbského plesa privítajú jar aj nové tváre
    24. apríla 2025
    Swissôtel Damian Jasna
    Swissôtel Damian Jasna prináša na Slovensko švajčiarsku pohostinnosť
    27. marca 2025
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
    Zo svetaZobraziť viac
    Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
    30. mája 2025
    Ženy menia pravidlá turizmu: dámske jazdy aj sólo výlety
    14. mája 2025
    Svetová výstava v Osake: Akú má návštevnosť slovenská expozícia?
    3. mája 2025
    SVETOVÁ VÝSTAVA V JAPONSKU: Slovenskí vinári sa úspešne odprezentovali
    30. apríla 2025
    EXPO 2025: Slovenská expozícia v Osake otvorila svoje brány
    14. apríla 2025
  • O nás
Čítanie: Gastronomy Slovakia sa zúčastnilo 400 hostí
Zdieľať
Font ResizerAa
HotelierHotelier
Hľadať
  • Domov
  • Komentáre
  • Aktuality
    • Cestovný ruch
    • Regióny
  • Téma
    • Ekonomika
    • Housekeeping
    • Interiér/Exteriér
    • Manažment
    • Obchod a marketing
    • Personál/Osobný rozvoj
    • Vzdelávanie
    • Technológie
    • Wellness
  • Hotely
  • Gastro
    • Eventy, súťaže, ocenenia
    • Interview gastro
    • Jedlá a recepty
    • Koncepty
    • Nápoje
    • Produkty
    • Trendy
    • Vzdelávanie
  • Osobnosti
    • Rozhovory
    • Čo ma posúva ako hoteliera
    • Čím aktuálne žijeme
  • Dodávatelia
    • Hotel
    • Reštaurácia
    • Wellness
  • Zo sveta
  • O nás
  • Záložky
    • Prispôsobte záujmy
    • Moje záložky
Máte existujúci účet? Prihlásiť sa
Nasleduj nás
Gastronomy Slovakia
Hotelier > Gastro > Eventy, súťaže, ocenenia > Gastronomy Slovakia sa zúčastnilo 400 hostí
AktualityEventy, súťaže, oceneniaGastro

Gastronomy Slovakia sa zúčastnilo 400 hostí

red.
red.
Uverejnené: 4. mája 2023
3 min. čítania
Živé varenie na pódiu prinieslo mnohé inšpirácie.
Zdieľať

Koncom apríla sa v Refinery Gallery v Bratislave uskutočnil 8. ročník Gastronomy Slovakia, sympózia o modernej gastronómii a svetových trendoch, ktorého sa zúčastnilo 400 odborných hostí. Organizátorom bol bedeker Gurmán na Slovensku.

Obsah
Live cooking showsWorkshopy a masterclassyGASTRONOMY SLOVAKIA 2023 v číslach:

Lukratívny gastronomický event avantgardnej kuchyne navštívili odborníci v gastrobiznise. Majitelia, F&B manažéri a šéfkuchári si vychutnali živé vystúpenia a workshopy najlepších šéfkuchárov Európy. Viruózi svojho remesla sa na Gastronomy Slovakia podelili o svetové trendy v modernej gastronómii.

- Inzercia-
Ad image

Live cooking shows

Interaktívne live cooking shows Gastronomy Slovakia na pódiu prebiehali s michelinskými esami. Kto divákov tento rok inšpiroval?

Oriol CASTRO, 2 michelinské hviezdy a majiteľ 3. najlepšej  reštaurácie na svete 2022  DISFRUTAR v Barcelone.

Gaetano TROVATO, 2 michelinské hviezdy a majiteľ reštaurácie ARNOLFO, Toskánsko

- Inzercia -
Ad image

István PESTI, 2 michelinské hviezdy, Plátan restaurant, Maďarsko

Paul Ivič, 1 michelinská hviezda, prvá vegetariánska reštaurácia v Rakúsku ocenená michelinskou hviezdou  

Jozef Breza, Kuchár roka 2022 na Slovensku. Spoločne s majiteľkou a somelierkou Gašperovho mlyna Slávkou Raškovič priblížili, ako dosiahli vrchol aj na báze čisto slovenských jedál a produktov. Okrem 3 Zlatých hviezdičiek bol ich podnik ocenený aj za ekologický prístup novinkou Gurmán Awards Zelenou vidličkou.

Uwe Machreich z reštaurácie TRIAD s jeho dlhoročným sous chefom Slovákom Romanom Chňapekom.

Uwe Machreich s Romanom Chňapekom

Workshopy a masterclassy

Somelieri a čašníci mali možnosť pozrieť a vychutnať na Gastronomy Slovakia zaujímavé masterclassy, napríklad so someliérom Tomášom Šajgalom o párovaní jedla a vína. Ďalšou inšpiráciou bol Miro Balla, riaditeľ a someliér Selaví. Hovoril o tom, ako môžu slovenské vína najlepšie podporiť chute špecialít z regiónov celého Slovenska. Účastníkov prekvapila Diana Barnová, manažérka a someliérka reštaurácie Irin párovaním autorských nealko drinkov s jedlami. Diana je samoukom, ktorý môže byť svojím entuziazmom príkladom aj profesionálnym someliérom. 

Masterclass Diany Barnovej o párovaní jedál a nealko drinkov.

Majiteľov a F&B manažérov zaujal na Gastronomy Slovakia masterclass o káve a najčastejších chybách pri jej výbere s Marekom Fajčíkom (Ebenica coffee). Kuchárov inšpiroval workshop Jána Dudu, šéfkuchára Bidfood Slovakia s.r.o. netradičným použitím suvidovaného mäsa na grilovanie. Grilovalo sa na otvorenom ohni na trendových griloch OFYR. O catering hostí sa postarali spoločnosť Bidfood, hlavný partner Gastronomy Slovakia a gastro partneri Upfield a Imeso.

Ebenica workshop s názvom Nie je káva ako káva – len príbeh nestačí.

GASTRONOMY SLOVAKIA 2023 v číslach:

8 michelinských hviezd (5 šéfkuchári)

3 Zlaté vidličky, Kuchár roka 2022 na Slovensku

25 špeciálnych vystavovateľov

5 Masterclassov a workshopov

400 odborných hostí

Mohlo by sa vám páčiť

Poznáme víťaza Rastlinného produktu roka 2023
Z Košíc cez Varšavu do sveta
Môže mať úspech reštaurácia, kde si jedlo sami navaríte?
Aké je VÍNO ROKA 2023®?
Skibusy do Jasnej majú zelenú
OZNAČENÉ:GastroGastronomy SlovakiaMichelinoví šéfkuchári
Zdieľajte tento článok
Facebook Twitter E-mail Tlačiť
Predchádzajúci článok Erasmus a duálne vzdelávanie formujú ďalšiu generáciu hotelierov
Nasledujúci článok Vinylové podlahy sú hitom
Nekomentované

Pridaj komentár Zrušiť odpoveď

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Najčítanejšie za posldných 7 dní

HotelyRozhovory

TRI dekády nitrianskej ikony. Hotel Zlatý Kľúčik oslávil 30. narodeniny 

PR
PR
2. júna 2025
Pribudla nová letecká linka Bratislava – Tel Aviv
Uspejú hotelieri v hromadnej žalobe proti Booking.com ?
Južné Čechy. Láska na prvý pohľad, ktorá zostane navždy
Júnová výzva Ministerstva cestovného ruchu a športu SR
- Inzercia-
Ad image

Sledujte nás

Nájdete nás na sociálnych sieťach
2.3k Páči sa mi to
2.1k Pin
1.3k Sledovať
454 Odoberať

Kategórie článkov

  • Aktuality
  • Téma
  • Rozhovory
  • Hotely
  • Gastro
  • Zo sveta

Odber newslettra

Prihláste a na odber noviniek
a dostávajte dvakrát mesačne naše najnovšie články či tipy!

Nájdete nás na

  • O nás
  • Kontaktujte nás24/7
  • Inzerujte u násAKCIA
  • Media kitAKCIA
  • Zásady ochrany osobných údajov
© Hotelier 2023. Všetky práva vyhradené. Stránky vytvorené firmou beVisible s.r.o.
Vitaj späť

Prihlásiť sa do svojho konta